Helsingin Walkers, kaikille 13–17-vuotiaille nuorille tarkoitettu kohtaamispaikka, on nyt entistäkin ehompana ja täysissä valmiuksissa uusiin, hyviin ja turvallisiin kohtaamisiin nuorten kanssa. Walkers on toiminut Helsingin keskustassa jo vuodesta 1994, jolloin avattiin ensimmäinen, pääsiassa avoimena nuorisokahvilana toimiva tila. Uuden kahvilan virallisempia avajaisia vietettiin torstaina 19.5.

Kahvila sijaitsee Kampissa, osoitteessa Urho Kekkosen katu 4-6.

Kuvia Walkers Helsingistä.

Lisätietoja Walkers-toiminnasta.


Walkers-toiminta on Aseman Lapsissa kehitetty ennaltaehkäisevä nuorisotyön muoto, joka perustuu sekä vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon että koulutettujen nuorisotyötekijöiden ammattimaiseen ohjaukseen. Toiminnan kohderyhmänä on kaikki alle 18-vuotiaat. Toiminta täydentää paikallista nuorisotyötä ja on uskonnollisesti ja puoluepoliittisesti sitoutumatonta. Walkerseja toimii tällä hetkellä 14 paikkakunnalla, ja järjestö itse ylläpitää Walkers Helsinkiä, pääkaupunkiseudulla toimivaa Walkers-bussia sekä koordinoi muualla Suomessa operoivia viittä Walkers-autoa. 

Aseman Lapset ry on sitoutumaton valtakunnallinen järjestö, jonka edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia sekä ehkäisee syrjäytymistä.  Aseman Lapset toimii valtakunnallisena taustayhteisönä kaikille Suomen Walkerseille. www.asemanlapset.fi 

Helsingin Walkersin tunnuslukuja vuodelta 2021
Walkers Helsingin avajaiset 19.5.2022
Walkers Helsingin avajaiset 19.5.2022
Walkers Helsingin avajaiset 19.5.2022

Lisää Helsingin Walkersia

Tilaa uutiskirjeemme