Lahjoita

Kertalahjoitus-pääkuva

Lasten, nuorten ja heidän perheidensä hyvinvoinnin eteen tekemämme työ on mahdollista vain meitä tukevien ihmisten ja tahojen ansiosta.

Arjessamme havaitsemme jatkuvasti kuinka paljon nuoret kaipaavat aikuisten aikaa ja hyväksyntää. Yhdelläkään heistä ei ole liikaa reiluja ja turvallisia aikuisia nuoruuden ilojen tai murheiden jakamiseen. Vanhemmille tarjoamme tukea kasvatustehtävään, joka ei varsinkaan murrosikäisten kohdalla ole aina kovin helppoa.

Turvalliset aikuiset vapaaehtoistyöntekijämme sekä koulutetut ammattilaisemme kohtaavat vuosittain kymmeniä tuhansia nuoria eri puolella Suomea. Meidän aikuisemme ovat saatavilla myös silloin kun monet muut eivät ole – nuorten vapaa-ajassa arki-iltaisin ja viikonloppuisin, siellä missä nuoret aikaansa viettävät.

Yhdessä saamme enemmän aikaan! Lahjoituksellasi autat meitä tekemään työtämme nuorten parissa ja kannustamaan lisää aikuisia mukaan nuorten hyvinvoinnin turvaamiseen. Voit myös itse valita, jos haluat osoittaa tukesi jollekin tietylle toimintamuodollemme.

Jokainen lahjoitus otetaan kiitollisuudella vastaan summan suuruudesta riippumatta! Kiitos tuestasi!

Valitse lahjoitusmuoto
Valitse lahjoitettava summa tai kirjoita oma

Valitsemalla sähköposti- tai tekstiviestivaihtoehdon annan luvan lähettää tietoa toiminnastamme ja ajankohtaisista asioista

Jos annat henkilötunnuksesi tässä yhteydessä,
pankki käyttää sitä tunnistamiseen, mutta se ei välity eikä tallennu lahjoituksen saajalle.

Lahjoitustilimme

Voit myös lahjoittaa meille suoraan omasta verkkopankistasi.

Danskebank: FI19 8000 1301 0103 03
BIC/SWIFT-koodi: DABAFIHH
Lahjoitusten yhteydessä pyydämme sinua käyttämään viitettä 1119, kiitos!

MobilePay

MobilePay numeromme on 43 900.

Keräyslupa

Aseman Lapset ry:n rahankeräyslupa (RA/2020/637) on voimassa 6.7.2020 alkaen koko maassa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Kerätyt varat käytetään Walkers-nuorisokahviloiden ja Walkers-autojen toimintaan, perustamiseen ja varustamiseen, nuorten parissa toimivan henkilöstön palkkaamiseen ja kouluttamiseen sekä vapaaehtoistyöntekijöiden rekrytointiin, kouluttamiseen ja työn tukemiseen.

Lisäksi varoja voidaan käyttää mielen hyvinvointia tukevan Friends-toiminnan, nuorten pariin jalkautuvan työn sekä koulukiusaamista, väkivaltaa ja rikosoireilua ehkäisevän työn, sekä nuorten seksuaaliterveyttä ja omien rajojen tunnistamista edistävän työn toteuttamiseen, kehittämiseen sekä koulutus- ja ryhmätoiminnan tarvike- ja materiaalihankintoihin, koulutusten tila- ja matkakuluihin ja toimintojen järjestämiseksi tarvittaviin palkkakuluihin.

Tietosuojaseloste

Aseman Lapset ry:n kannatusjäsenten ja lahjoittajien tiedot kerätään järjestön rekisteriin. Tarkempaa tietoa kerättyjen tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteesta.

Tilaa uutiskirjeemme