Mies vaaleassa takissa istuu baarijakkaralla

Maalit ja tarvikkeet lahjoituksena

”Hankin maalit, telat ja pensselit kahvilan maalausta varten. Muutamanakin päivänä olin siellä itsekin maalaamassa ja kun oli enemmän porukkaa paikalla auttamassa, toimin siellä silloin nokkamiehenä”, Joni kommentoi remonttiprojektia.

Joni on töissä Suomen Saneeraustalo Oy:ssä, joka sponsoroi kaikki uuteen kahvilaan tarvitut maalit ja maalaustarvikkeet.

Yhteisöllisyyttä ja vastapainoa työelämälle

Walkers-toiminta on Jonille tuttua jo useamman vuoden ajalta:

”Olen vanhassakin paikassa ollut kahvilassa vapaaehtoisena, ja joskus myös Walkers-bussilla ja yhtenä kesänä willareilla kiertelemässä”, Joni kertoo. Nuorten kahvilatoiminta innostaa erityisesti yhteisöllisyyden, merkityksellisyyden ja lämminhenkisyyden takia.

”Työelämä on joskus stressaavaa ja hektistä ja tunnen että kaipaan sille vastapainoa, johon vapaaehtoisuustyö toimii hyvin. Kahvilalla kaikki ollaan yhteisen asian äärellä ja vanhakin tuntuu nuortuvan ja innostuvan. Kun on tutustunut vuosien saatossa muihin vapaaehtoisiin ja ammattilaisiin niin myös tietynlainen joukkoon kuulumisen tunne on tullut tärkeäksi.”

 

Lämmin kiitos Joni panoksestasi Walkers-toimintaan ja kiitos Suomen Saneeraustalo Oy:lle maaleista!

Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitetty nuorisotyön muoto, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon. Helsingin Walkers on kaikille 13–17-vuotiaille nuorille tarkoitettu kohtaamis- ja ajanviettopaikka. Se sijaitsee osoitteessa Urho Kekkosen katu 4-6 ja on pääsääntöisesti auki arkisin klo 15–20.

Lisätietoa osoitteessa walkers.fi.

Tilaa uutiskirjeemme