Järjestömme toimintaa tukevat niin yksityiset lahjoittajat kuin yritykset ja yhteisötkin – ja nyt myös hevoset!

Sinebrychoffin panimohevoset Ludvig, Frederik ja Gunnar voittivat 15. hevoskynnön SM-kilpailut Vuojoen kartanolla Eurajoella. Voittosumman 800 euroa ne halusivat lahjoittaa Walkers-kahvilalle, koska kokevat Walkersin ja sen turvalliset aikuiset nuorille tärkeäksi.

Arvokkaaseen ja rauhalliseen tapaansa karauttivat  panimohevoset tuomaan marraskuun alussa lahjoituksensa Helsingin Walkers-kahvilalle. Vastavuoroisesti nuorisotyöntekijämme Nkiru osoitti järeille nelivedoille vieraanvaraisuuttamme herkullisella omenatarjoilulla.

Lahjoitus on luontevaa jatkoa pitkälle, hyvälle yhteistyölle Sinebrychoffin ja Aseman Lapset ry:n välillä.

Lämmin kiitoksemme!

Lisää uutisia

ASEMAN LAPSETAseman Lasten työntekijöitä lakujen kanssa
18.11.2021
Olemme saaneet valtavan määrän herkullista Panda-lakua lahjoituksena Orkla Suomelta.
ASEMAN LAPSETLahjoita joulukorttirahasi hyvään tarkoitukseen! Mitäpä jos joulukorttien lähettämisen sijaan toisit tänä vuonna joulumieltä ystävillesi ja yhteistyökumppaneillesi tukemalla lasten, nuorten ja perheiden kanssa tehtävää työtä?
17.11.2021
Jaa hyvää joulumieltä ja tee joululahjoitus tänä vuonna Aseman Lasten tärkeään työhön.
ASEMAN LAPSETPiirroskuvia lapsista sateenvarjojen kanssa rivissä seisomassa. Alla keltainen laatikko jossa lukee Lasten oikeuksien viikko ja otsikkona Lapsella on oikeus hyvään kohteluun.
15.11.2021
Lasten oikeuksien viikkoa vietetään 15.–21.11. Aseman Lasten työntekijät kertovat tärkeitä terveisiä aiheeseen liittyen.
ASEMAN LAPSETMusta paita, jossa lukee Harju sekä koordinaatit.
05.11.2021
Pahoittelemme paitojen toimitusaikojen venymistä, kapasiteettia on nyt nostettu ja jatkossa paitojen toimitukset tehdään nopeammin.

Tilaa uutiskirjeemme

© 2020 Aseman Lapset ry