Ajankohtaista

Lisää ajankohtaista sisältöä Aseman Lasten toiminnasta löytyy sosiaalisen median kanavistamme Facebookissa, Twitterissä, Instagrammissa ja LinkedINissä.

ASEMAN LAPSET

Mokan mittainen

09.09.2021 / ASEMAN LAPSET
Voiko mokaamisesta oppia jotain? Onko mokaaminen sallittua? Ajatuksia ja kokemuksia niin mokaamisesta kuin onnistumisistakin nuorten parissa tehtävässä työssä. Podcast-sarja on Aseman Lapset ry:n Bunkkeritiimin kokeilu, ja mokien kautta, askel kerrallaan kehitämme podcastien sisältöä ja kuuntelun mukavuutta.
Mokan mittainen -podcast-sarja
ASEMAN LAPSET
07.09.2021

Blogisarja: Pietron silmin

Projektityöntekijä Pietro Saaren kirjoitussarja työstään rikoksilla ja päihteillä oireilevien nuorten kanssa työskentelystä. Niistä haasteista ja onnistumisista, joita Pietron oma tausta tuo työhön sekä parityömallista ammattilaisen rinnalla.
WAUTO
Walkers-auto nuorisotilan pihalla Mustasaaressa
06.09.2021

Wauto-jaksot aloittavat Haminassa, Askolassa, Mustasaaressa ja Vöyrissä

Yksi matkailuautosta liikkuvaksi nuorten kohtaamispaikaksi muunnetuista Walkers-autoista eli Wautoista ajelee syksyllä Mustasaaressa ja Vöyrissä. Tämä Pantteriksi nimetty auto on yksi viidestä eri puolilla Suomea toimivasta Wautosta. Keskiviikkona 8.9. Tiikeri-wauto suuntaa Haminaan ja Puuma-wauto Askolaan. Wautot kiertävät alueillaan joulukuuhun asti. Ilves jatkaa edelleen Kotkan kulmilla.
WALKERS-BUSSI
Walkers-bussitiimi bussissa
16.08.2021

Walkers-bussi Malmilla elokuusta lokakuulle

Walkers-bussi tiimeineen aloittaa syksynsä Malmilla. Bussi parkkeeraa Ylä-Malmin torille ensimmäisen kerran perjantaina 20.8. ja viimeinen toimintailta on 15.10.
ASEMAN LAPSET
Hyvää ja turvallista kouluvuotta kaikille
12.08.2021

Ei jätetä nuoria yksin tänäkään syksynä!

Aseman Lapset toivottaa hyvää ja turvallista kouluvuotta kaikille lapsille, nuorille, huoltajille, opettajille ja arjessa näkyville turvallisille aikuisille.
WALKERS
Ikkkunassa kyltti, jossa lukee Walkers Helsinki.
09.08.2021

Walkers Helsinki etsii nuorisotyöntekijää

Haemme joukkoomme nuorisotyön ammattilaista, jolla on vähintään viiden vuoden käytännön kokemusta nuorten ja vapaaehtoistyöntekijöiden kanssa työskentelystä.
ASEMAN LAPSET
Canit-logo ja Asemanlapset-logo, sekä teksti palauta
04.08.2021

Rennompi tapa palauttaa pullot – laita hyvä kiertämään!

Näytä lisää

© 2020 Aseman Lapset ry