Ajankohtaista

Lisää ajankohtaista sisältöä Aseman Lasten toiminnasta löytyy sosiaalisen median kanavistamme Facebookissa, Twitterissä, Instagrammissa ja LinkedINissä.

ASEMAN LAPSET

Koulut loppuvat lauantaina: Huoltaja, tiedäthän missä nuoresi liikkuu?

03.06.2021 / ASEMAN LAPSET
Koulut päättyvät lauantaina 5.6. ja odotettavissa on, että suosituksista ja kokoontumisrajoituksista huolimatta useat lapset ja nuoret kokoontuvat yhdessä juhlimaan kesäloman alkua.  
Kolme jalkautuvaa nuorisotyöntekijää seisoo asematunnelissa maskit päällä.
ASEMAN LAPSET
Rautatientori illlalla. Kuvassa bussi ja aseman torni.
28.05.2021

Aseman Lapset kesällä

Vaikka työntekijämme pitävätkin hyvin ansaittuja kesälomiaan, pyörii järjestön työ myös kesällä.
WAUTO
Leijona-wauto ajaa tiellä Lapin yöttömässä yössä.
16.05.2021

Nuorten liikkuvat kohtaamispaikat aloittavat Muoniossa, Kolarissa ja Mikkelissä

Yksi matkailuautosta liikkuvaksi nuorten kohtaamispaikaksi muunnetuista Walkers-autoista eli Wautoista ajelee kesän Lapissa: Muoniossa 24.5.–25.7. ja Kolarissa 26.7.–17.9. Leijonaksi nimetty auto on yksi viidestä eri puolilla Suomea toimivasta Wautosta. Tiikeri-wauto aloittaa puolestaan Mikkelissä 21.5. Muista Wautoista Pantteri pärisee kesän Vaasassa ja Pietarsaaressa, Puuma Turussa ja Ilves Kotkassa.
ASEMAN LAPSET
Kaupungilla kävelevien nuorten jalkoja. Kuvituskuva.
12.05.2021

Kuntavaalit 2021: Ikkunoita nuorten hyvinvoinnin tukemiseen kuntapäätöksenteossa

Oletko sinä ehdokas, joka pystyy uskottavasti nostamaan päätöksentekoon nuorten hyvinvoinnin kannalta tärkeitä kehittämiskohteita? Kauttamme voit kuulla myös niiden nuorten ääntä, joka helposti jää julkisessa keskustelussa kuulumatta.
ASEMAN LAPSET
Luja-yhtiöiden punainen logo, jossa lukee
03.05.2021

Luja-yhtiöiltä lahjoitus Aseman Lapsille

Luja-yhtiöt lahjoittavat yhteensä miljoona euroa pitkään tukemilleen tahoille, Aseman Lapset ry:lle, Ensi- ja turvakotien liitolle ja SOS-Lapsikylälle. Näin tehdessään Luja haluaa tukea erityisesti lapsia ja nuoria, joille korona-aika on ollut fyysisesti ja psyykkisesti haasteellinen. Lahjoituksen takana ovat kaikki Luja-yhtiöt eli Lujatalo Oy, Lujabetoni Oy ja Fescon Oy.
ASEMAN LAPSET
03.05.2021

Koronatalkoot.fi yhdistää apua vailla olevat ja auttavat järjestöt

Helsingissä toimivat järjestöt ovat yhteistyössä kaupungin perhe- ja sosiaalipalveluiden sekä kasvatuksen ja koulutuksen toimialan kanssa aloittaneet Koronatalkoot-koordinaatioyhteistyön, jonka tarkoituksena on auttaa apua tarvitsevia löytämään avun ääreen. Koronatalkoilla tavoitellaan erityisesti lapsia, nuoria ja huoltajia, joilla korona ja poikkeusolot ovat pahentaneet arkea ja siitä selviytymistä. Talkoiden idea syntyi Aseman Lapset ry:ssä, joka toimi yhteistyön koollekutsujana.
WALKERS
Kuvituskuva Walkers-kohtaamispaikasta. Taustalla Walkers-logo ja punainen wip-matto sisäänkäynnin edessä. Etualalla nuorten jalkoja.
01.05.2021

Walkers-toiminta aloittaa Kuopiossa, Savonlinnassa ja Lahdessa 

Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitetty nuorisotyön muoto, joka perustuu aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon. Walkerseja toimii kiinteästi tällä hetkellä Helsingin lisäksi kuudella paikkakunnalla, ja nyt toukokuun aikana toimintansa starttaa kolme uutta Walkers-paikkakuntaa: Kuopio, Savonlinna ja Lahti.  
Näytä lisää

© 2020 Aseman Lapset ry