Ajankohtaista

Lisää ajankohtaista sisältöä Aseman Lasten toiminnasta löytyy sosiaalisen median kanavistamme Facebookissa, Twitterissä, Instagrammissa ja LinkedINissä.

WALKERS-BUSSI

Walkers-bussi jatkaa koronaolosuhteisiin mukautettua toimintaa loppukevään

09.04.2021 / WALKERS-BUSSI
Bussin työntekijöitä voi kohdata pääkaupunkiseudun kauppakeskuksissa ja muissa nuorten suosimissa kokoontumispaikoissa kaupungilla sekä verkossa Walkersin Discord-kanavalla ja Sekasin-chatissa.
Bussitiimi istuu portailla. He hymyilevät katse kohti kameraa. Ylhäällä Mikko Riiheläinen ja Mika Rouvinen, alhaalla Samuel Meijer ja Taina Viikari.
LÖYTÄVÄ NUORISOTYÖ
Viisi ihmistä bussin edustalla, Kuva: Jari Faltin ja Angelica Vironen Terne Apresta Walkers-bussilla lokakuussa 2019 Malmilla. Kuvassa lisäksi Aseman Lasten Mika Rouvinen (toinen vasemmalta) sekä Anne Toivonen (toinen oikealta). Keskellä nuorisotyönohjaaja Heidi Grandström Malmin seurakunnasta.
08.04.2021

Yhdessä romaninuorisotyötä kehittämässä 

Aseman Lasten ja romanijärjestöjen yhteistyö on lisännyt osaamista ja kulttuurin ymmärrystä puolin ja toisin. Aseman Lapset ry toivottaa kaikille hyvää kansainvälistä romanipäivää.
ASEMAN LAPSET
Aseman Lasten Mikko Riiheläinen ja yhteistyökumppanit jalkautumassa kauppakeskus Triplassa.
16.03.2021

Aseman Lasten toiminta poikkeusoloissa

Nuoret tarvitsevat nyt kipeästi turvallisten aikuisten läsnäoloa! Seuraamme viranomaisten ohjeita, ja toimimme ne huomioiden yhdessä kuntien, muiden järjestöjen ja esimerkiksi poliisin kanssa nuorten tarpeisiin vastaten.
ASEMAN LAPSET
Helsingin kaupunkisiluetti, etualalla junaraiteita ja ratapiha, taustalla kirkontorneja.
16.03.2021

Järjestöt ja Helsinki aloittivat koronatalkoot

Helsingissä toimivat järjestötahot ovat yhteistyössä kaupungin perhe- ja sosiaalipalveluiden sekä kasvatuksen ja koulutuksen toimialan kanssa aloittaneet yhteistyökoordinaation, jolla parannetaan palveluiden tarjonnan ja tarpeiden kohtaamista vallitsevissa olosuhteissa. Koronatalkoilla tavoitellaan erityisesti lapsia, nuoria ja huoltajia, joilla korona ja poikkeusolot ovat pahentaneet arkea ja siitä selviytymistä.
FRIENDS
Ksylitolitiedottaja Milla Vihanto seisoo sillalla ja pitelee kädessään purkkapusseja.
15.03.2021

Klassikkobrändi Jenkki ja Aseman Lapset ry yhteistyöhön iloisemman arjen puolesta

70 vuotta täyttävä ikoninen ksylitolibrändi Jenkki tekee hyvää Aseman Lapset ry:n kanssa tuomalla lasten ja nuorten arkeen lisää hyvinvointia yksi hymy kerrallaan. Toimijat ovat käynnistäneet Smilefulness-yhteistyön, joka kannustaa pysähtymään arjessa purkan mittaisiin hyvän olon hetkiin.
LÖYTÄVÄ NUORISOTYÖ
Ilmakuva Kuopion torilta.
10.03.2021

Kuopiossa vedettiin yhteen löytävän nuorisotyön jaksoa kaupungissa

Aseman Lasten löytävä nuorisotyö -toiminta Kuopiossa on pikkuhiljaa loppusuoralla. Torstaina 4.3. kokoonnuttiin etätilaisuuteen pohtimaan, mitä vuoden aikana on saatu aikaan ja miten tästä eteenpäin.
WALKERS
Kuvituskuva Walkers-kohtaamispaikasta. Taustalla Walkers-logo ja punainen wip-matto sisäänkäynnin edessä. Etualalla nuorten jalkoja.
03.03.2021

Walkers-toiminta laajenee

Kevään aikana perustetaan kolme uutta Walkersia Kuopioon, Lahteen ja Savonlinnaan.
Näytä lisää

© 2020 Aseman Lapset ry