Mikä kampanja?


Vain yksi nuoruus -kampanjapäivinä 20.–22.11. kerätään Aseman Lapset ry:lle mahdollisimman suuri summa,  jotta saamme tuotua lisää turvallisia aikuisia nuorten arkeen ja elämään.

Nuorten pahoinvointi on lisääntynyt, mielenterveyspalveluiden jonot ovat pidentyneet ja aikuisten aitoja kohtaamisia kaipaavien nuorten määrä kasvanut. Turvallisten aikuisten ja vuorovaikutuksen lisääminen arkeen vahvistaa nuorten uskoa tulevaisuuteen sekä omiin kykyihin.

Sinä voit vaikuttaa tilanteeseen osallistumalla kampanjaamme!

MobilePay numeromme on 43 900.

MobilePay numeromme on 43 900.

Miten voin auttaa?


  • Lahjoittamalla? Osoitteessa yksinuoruus.fi voi lahjoittaa pankki- ja luottokortein, verkkopankin tai MobilePayn avulla.

 

  • Haluatko tarttua puhelimeen ja kannustaa lahjoittamaan? Tule 20.–22.11. kampanjahuoneeseemme Helsingin keskustaan soittelemaan ja nauttimaan yhteisestä keräyshetkestä.  Voit toki ottaa yhteyttä lahjoittajiin myös kotoasi käsin. Annamme ohjeet soitteluun ja kontaktointiin.
  • Haluatko napata keräyslippaan mukaan ja edistää lahjoituspottia ulkoilun lomassa? 20–22.11. voit auttaa vilkkailla kohtaamispaikoilla lipaskerääjänä. Annamme vinkit miten lähestyä ja missä voisi olla parhaat paikat kohtaamisiin.
  • Sosiaalisessa mediassa kertomalla miksi itse olet mukana tukemassa ja antamalla kampanjalle näkyvyyttä. Vain yksi nuoruus -teemaa voi tuoda mukaan esimerkiksi kertomalla omasta nuoruudesta ja sen merkityksellisistä aikuisista. Saat meiltä valmista materiaalia eri sosiaalisen median kanaviin.

Ilmoittaudu soittelijaksi, kerääjäksi tai somettajaksi
Saat sähköpostissa lisätietoa ja materiaaleja!

Mikä Aseman Lapset ry?


Aseman Lasten tunnuksen alla tehdään niin ennaltaehkäisevää kuin korjaavaa nuorisotyötä sekä monenlaista siltä väliltä.

Viemme tunnetaito-opetusta kouluihin, kohtaamme nuoria kaduilla, kauppakeskuksissa ja kohtaamispaikoissa ja kuljemme rinnalla haasteiden kohdatessa. Teemme töitä koulukiusaamisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytymis- ja rikoskierteiden katkaisemiseksi. Tuemme vanhempia kasvatustehtävässä, kuuntelemme ja olemme aidosti läsnä.

Kohtaamme vuosittain kymmeniä tuhansia nuoria, joiden matkassa olemme mukana turvallisina aikuisina.

Arjessamme havaitsemme jatkuvasti kuinka paljon nuoret kaipaavat aikuisten aikaa ja hyväksyntää. Yhdelläkään heistä ei ole liikaa reiluja ja turvallisia aikuisia nuoruuden ilojen tai huolien jakamiseen. Turvalliset vapaaehtoiset aikuiset sekä nuoriso- ja sosiaalialan ammattilaisemme ovat saatavilla myös silloin kun monet muut eivät ole – nuorten vapaa-ajassa arki-iltaisin ja viikonloppuisin, siellä missä nuoret aikaansa viettävät. Vanhemmille tarjoamme tukea kasvatustehtävään sekä arjessa ja haastavissa elämäntilanteissa pärjäämiseen.
.

Lue lisää työstämme

Mihin lahjoitetut varat käytetään?

.
Kerätyt varat
käytetään Walkers-nuorisokahviloiden ja Walkers-autojen toimintaan, perustamiseen ja varustamiseen, nuorten parissa toimivan henkilöstön palkkaamiseen ja kouluttamiseen sekä vapaaehtoistyöntekijöiden rekrytointiin, kouluttamiseen ja työn tukemiseen. Lisäksi varoja voidaan käyttää mielen hyvinvointia tukevan Friends-toiminnan, nuorten pariin jalkautuvan työn sekä koulukiusaamista, väkivaltaa ja rikosoireilua ehkäisevän työn, sekä nuorten seksuaaliterveyttä ja omien rajojen tunnistamista edistävän työn toteuttamiseen, kehittämiseen sekä koulutus- ja ryhmätoiminnan tarvike- ja materiaalihankintoihin, koulutusten tila- ja matkakuluihin ja toimintojen järjestämiseksi tarvittaviin palkkakuluihin.

.

Sinua tarvitaan, koska meitä tarvitaan. On aika lahjoittaa.

Lahjoita kampanjasivulla yksinuoruus.fi 

 


Rahankeräyslupa

Aseman Lapset ry:n rahankeräyslupa (RA/2020/637) on voimassa 6.7.2020 alkaen koko maassa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Yhteistyökumppanit

Tilaa uutiskirjeemme