Nuoruus on harvoin helppoa, ja tämän päivän nuorilla sitä varjostavat vielä valtavat maailmanlaajuiset ongelmat. Jokaisella on vain yksi nuoruus, ja valitettavasti meistä kukaan ei voi valita, milloin sen elää. 

Vuoden 2021 kouluterveyskyselyssä peräti kolmannes nuorista kertoi kiusaamisen jatkuneen tai pahentuneen, jos siitä kertoi aikuiselle. Samaan aikaan nuorten kokema yksinäisyys on lisääntynyt koronavuosien aikana. Aikuinen, nyt jos koskaan sinun tukeasi tarvitaan nuoruuden haasteista selviämiseen. 

Me Aseman Lapsissa olemme erityisen huolissamme nuorista, joilta puuttuu ympäriltään turvallisten, kuuntelevien aikuisten tukiverkosto. Nuorista, jotka eivät tule kuulluksi ja etsivät hyväksyntää hyvinvointinsa kustannuksella. Jotka lääkitsevät pahaa oloaan riskikäyttäytymisellä ja rikoksilla. Nuorista, joille erilaiset haasteet kasaantuvat moninkertaisesti. 

Me työskentelemme nuorten kanssa rinnalla kulkien, kiusaamiseen puuttuen ja elämää oikeille raiteille ohjaten. Työmme on pitkäjänteistä, ja luottamus rakennetaan kohtaaminen kerrallaan. 

 

Järjestämme 20.22.11.2022 välisenä aikana keräyskampanjan, jonka tarkoituksena on saada lisää resursseja, jotta voimme työllistää ja kouluttaa enemmän turvallisia, kuuntelevia aikuisia Suomen nuorten pariin. Lahjoita meille kohtaamisia. Yksikin kohtaaminen voi muuttaa yhteiskunnan unohtaman nuoren suunnan. 

Lahjoita kampanjasivulla yksinuoruus.fi 

Lahjoittaa voit myös MobilePaylla numeroon 43 900.

Tilaa uutiskirjeemme