Avoimet vanhempainillat ovat täällä taas! Viime syksyn kiitellyt etätapahtumat saavat jatkoa. Mukaan ennättävät nyt ne, jotka eivät viime kerralla päässeet osallistumaan. Vinkkejä ja vertaistukea sisältävät illat järjestetään verkkotapahtumina. Puhumassa nuorisoalan ammattilaiset.


Aseman Lasten avoimet vanhempainillat on suunnattu pääasiassa 10-17-vuotiaiden lasten huoltajille. Etätapahtumissa nuorisoalan ammattilaiset jakavat vinkkejä keskustelun lomassa. Voit huoletta osallistua tilaisuuksiin eri puolilta Suomea ja liittyä linjoille vaikka ulkoilun lomassa.
 

Vanhemmat ja muut aiheesta kiinnostuneet voivat esittää ennakkoon ja tilaisuuden aikana kysymyksiä asiantuntijoille. Ilmoittautuminen tapahtumiin päättyy tapahtumaa edeltävänä päivänä. 

Tilaisuudet järjestetään etätapahtumana Zoomin kautta. Zoom on etäkokousalusta, millä voit liittyä mukaan tapahtumaan nettiselaimen kautta tai lataamalla ohjelman koneellesi. Erillistä rekisteröitymistä ei tarvita.

Vihreää taustaa ja alareunalla mustavalkoisena mies ja kaksi naista valkoisella taustalla

Vinkit maaliskuun 22.3. vanhempainillasta

Jos et päässyt paikalle, voit lukea illan vinkit jälkikäteen. Tietoa menneestä tapahtumasta: Maaliskuun vanhempainilta 22.3.

 

“Kiitokset asiantuntevasta ja maanläheisestä otteesta, lämpimästä ja humaanista asenteesta!” 

– syksyn vanhempainiltaan osallistuneen palaute 

Lähiön ilmakuva

Huhtikuun vanhempainilta 21.4.

 

Tämä ilta oli kivan valaiseva ja sain hyviä vinkkejä murrosikäisen kanssa toimimiseen. Näkyi selvästi, että mainiot ammattilaiset olivat asialla! Paljon kiitoksia!” 

– syksyn vanhempainiltaan osallistuneen palaute

Mies istumassa kädet kasvoilla

Toukokuun vanhempainilta 17.5.

 

Tämä oli kyllä hyvä, vaikkei meillä ole vielä juurikaan hölmöilty, niin etukäteisinfoksi. Oli kiva kun tuli viranomaisten, nuorisotyön ja vanhemmuuden näkökulmaa.” 

– syksyn vanhempainiltaan osallistuneen palaute 

Tilaa uutiskirjeemme