Kevään aikana perustetaan kolme uutta Walkersia Kuopioon, Lahteen ja Savonlinnaan.

Kuopio ja Savonlinna toteuttavat toimintaa omilla Walkers-autoillaan eli wautoillen. Molempien paikkakuntien taustaorganisaatioina toimivat kaupunkien nuorisopalvelut.

Lahdessa puolestaan avataan kevään aikana Walkers-kohtaamispaikka kauppakeskus Trion läheisyyteen. Kohtaamispaikan lisäksi walkerslaiset jalkautuvat keskustan alueella. Lahdessa taustaorganisaationa toimii Lahden Diakonialaitos Dila.

Uudet Walkersit pakertavat parasta aikaa toimintojen suunnittelun parissa. Pyrkimyksenä on, että ne pääsisivät aloittamaan toimintansa nuorten parissa viimeistään toukokuun aikana, mutta aika näyttää miten koronatilanne vaikuttaa suunnitelmiin.

Toivotamme uudet paikkakunnat lämpimästi tervetulleiksi Walkers-yhteisöön!

 

 

Lisää uutisia

ASEMAN LAPSETAseman Lasten työntekijöitä lakujen kanssa
18.11.2021
Olemme saaneet valtavan määrän herkullista Panda-lakua lahjoituksena Orkla Suomelta.
ASEMAN LAPSETLahjoita joulukorttirahasi hyvään tarkoitukseen! Mitäpä jos joulukorttien lähettämisen sijaan toisit tänä vuonna joulumieltä ystävillesi ja yhteistyökumppaneillesi tukemalla lasten, nuorten ja perheiden kanssa tehtävää työtä?
17.11.2021
Jaa hyvää joulumieltä ja tee joululahjoitus tänä vuonna Aseman Lasten tärkeään työhön.
ASEMAN LAPSETPiirroskuvia lapsista sateenvarjojen kanssa rivissä seisomassa. Alla keltainen laatikko jossa lukee Lasten oikeuksien viikko ja otsikkona Lapsella on oikeus hyvään kohteluun.
15.11.2021
Lasten oikeuksien viikkoa vietetään 15.–21.11. Aseman Lasten työntekijät kertovat tärkeitä terveisiä aiheeseen liittyen.
ASEMAN LAPSETMusta paita, jossa lukee Harju sekä koordinaatit.
05.11.2021
Pahoittelemme paitojen toimitusaikojen venymistä, kapasiteettia on nyt nostettu ja jatkossa paitojen toimitukset tehdään nopeammin.

Tilaa uutiskirjeemme

© 2020 Aseman Lapset ry