Kevään aikana perustetaan kolme uutta Walkersia Kuopioon, Lahteen ja Savonlinnaan.

Kuopio ja Savonlinna toteuttavat toimintaa omilla Walkers-autoillaan eli wautoillen. Molempien paikkakuntien taustaorganisaatioina toimivat kaupunkien nuorisopalvelut.

Lahdessa puolestaan avataan kevään aikana Walkers-kohtaamispaikka kauppakeskus Trion läheisyyteen. Kohtaamispaikan lisäksi walkerslaiset jalkautuvat keskustan alueella. Lahdessa taustaorganisaationa toimii Lahden Diakonialaitos Dila.

Uudet Walkersit pakertavat parasta aikaa toimintojen suunnittelun parissa. Pyrkimyksenä on, että ne pääsisivät aloittamaan toimintansa nuorten parissa viimeistään toukokuun aikana, mutta aika näyttää miten koronatilanne vaikuttaa suunnitelmiin.

Toivotamme uudet paikkakunnat lämpimästi tervetulleiksi Walkers-yhteisöön!

 

 

Lisää uutisia

ASEMAN LAPSETRautatientori illlalla. Kuvassa bussi ja aseman torni.
20.06.2021
Vaikka työntekijämme pitävätkin hyvin ansaittuja kesälomiaan, pyörii järjestön työ myös kesällä.
ASEMAN LAPSETKolme jalkautuvaa nuorisotyöntekijää seisoo asematunnelissa maskit päällä.
03.06.2021
Koulut päättyvät lauantaina 5.6. ja odotettavissa on, että suosituksista ja kokoontumisrajoituksista huolimatta useat lapset ja nuoret kokoontuvat yhdessä juhlimaan kesäloman alkua.  
WAUTOLeijona-wauto ajaa tiellä Lapin yöttömässä yössä.
16.05.2021
Yksi matkailuautosta liikkuvaksi nuorten kohtaamispaikaksi muunnetuista Walkers-autoista eli Wautoista ajelee kesän Lapissa: Muoniossa 24.5.–25.7. ja Kolarissa 26.7.–17.9. Leijonaksi nimetty auto on yksi viidestä eri puolilla Suomea toimivasta Wautosta. Tiikeri-wauto aloittaa puolestaan Mikkelissä 21.5. Muista Wautoista Pantteri pärisee kesän Vaasassa ja Pietarsaaressa, Puuma Turussa ja Ilves Kotkassa.

Tilaa uutiskirjeemme

© 2020 Aseman Lapset ry