Nyt keskitytään hyvään!

Tervetuloa koko perheen voimin tunnistamaan omia vahvuuksia ja muovailemaan helmimassasta voimahahmoja Walkers-kahvilalle Kamppiin (Urho Kekkosen katu 4–6). Aseman Lasten Friends-tiimi järjestää perheille mukavan ja maksuttoman muovailuhetken Helsinki-päivänä sunnuntaina 12.6. klo 11–15.

Samalla voit napata mukaasi Tunne tunteesi! -julisteen, josta voi valita päivän tunteen ja harjoitella samalla tunnistamaan ja nimeämään tunteita.

Friends on mielen hyvinvointia tukeva ohjelma, joka on käytössä laajasti muun muassa päiväkodeissa ja kouluissa eri puolilla Suomea.

Tapahtumasivulle


 

Tutustu Walkers-bussiin!

Helsinki-päivän yhteydessä lauantai-iltana kello 17–23 pääsee tutustumaan Walkers-bussiin Kampissa Narinkkatorilla. Liikkuva nuorisokahvila on yleensä auki vain alle 18-vuotiaille nuorille, mutta tällä kertaa sinne pääsevät myös aikuiset!

Walkers-bussin toiminnan lisäksi voit tutustua Aseman Lasten muihinkin toimintamuotoihin ja illan aikana kävijöillä on mahdollisuus myös pelata pakohuonepeliä. Bussin edustalle laitetaan muutaman tuolin ja pöydän terassi. Tapahtuma on maksuton.

 

Tervetuloa!

 

#HelsinkiPäivä

 

Walkers-bussi

Tilaa uutiskirjeemme