Mitäpä jos joulukorttien lähettämisen sijaan toisit tänä vuonna joulumieltä ystävillesi ja yhteistyökumppaneillesi tukemalla lasten, nuorten ja perheiden kanssa tehtävää työtä?

Arjessamme havaitsemme jatkuvasti kuinka paljon nuoret kaipaavat aikuisten aikaa ja hyväksyntää. Yhdelläkään heistä ei ole liikaa reiluja ja turvallisia aikuisia nuoruuden ilojen tai huolien jakamiseen.

Turvalliset vapaaehtoiset aikuiset sekä nuoriso- ja sosiaalialan ammattilaisemme ovat saatavilla myös silloin kun monet muut eivät ole – nuorten vapaa-ajassa arki-iltaisin ja viikonloppuisin, siellä missä nuoret aikaansa viettävät. Vanhemmille tarjoamme tukea kasvatustehtävään sekä arjessa ja haastavissa elämäntilanteissa pärjäämiseen.

Yhdessä saamme enemmän aikaan! Lahjoituksellasi autat meitä tekemään työtämme nuorten parissa ja kannustamaan lisää aikuisia mukaan nuorten hyvinvoinnin turvaamiseen. Jokainen lahjoitus otetaan kiitollisuudella vastaan summan suuruudesta riippumatta!

Lahjoituksen yhteydessä saat käyttöösi sähköisen joulukorttikuvan, jonka avulla voit kertoa sosiaalisessa mediassa lahjoituksestasi.

Kiitos tuestasi ja hyvää joulun odotusta!

– Aseman Lapset ry –

 

Rahankeräyslupaamme voi tutustua täällä https://asemanlapset.fi/tue-toimintaamme/rahankerayslupa/

.

Lomakkeen lähettämisen jälkeen Sinut ohjataan sivulle, jossa voit tehdä kertalahjoituksen haluamallasi maksutavalla. Linkki some-kuviin tulee sähköpostiisi.

.

Joulukorttiraha2021
Lisää uutisia

Tilaa uutiskirjeemme