Mitäpä jos joulukorttien lähettämisen sijaan toisit tänä vuonna joulumieltä ystävillesi ja yhteistyökumppaneillesi tukemalla lasten, nuorten ja perheiden kanssa tehtävää työtä?

Arjessamme havaitsemme jatkuvasti kuinka paljon nuoret kaipaavat aikuisten aikaa ja hyväksyntää. Yhdelläkään heistä ei ole liikaa reiluja ja turvallisia aikuisia nuoruuden ilojen tai huolien jakamiseen.

Turvalliset vapaaehtoiset aikuiset sekä nuoriso- ja sosiaalialan ammattilaisemme ovat saatavilla myös silloin kun monet muut eivät ole – nuorten vapaa-ajassa arki-iltaisin ja viikonloppuisin, siellä missä nuoret aikaansa viettävät. Vanhemmille tarjoamme tukea kasvatustehtävään sekä arjessa ja haastavissa elämäntilanteissa pärjäämiseen.

Yhdessä saamme enemmän aikaan! Lahjoituksellasi autat meitä tekemään työtämme nuorten parissa ja kannustamaan lisää aikuisia mukaan nuorten hyvinvoinnin turvaamiseen. Jokainen lahjoitus otetaan kiitollisuudella vastaan summan suuruudesta riippumatta!

Lahjoituksen yhteydessä saat käyttöösi sähköisen joulukorttikuvan, jonka avulla voit kertoa sosiaalisessa mediassa lahjoituksestasi.

Kiitos tuestasi ja hyvää joulun odotusta!

– Aseman Lapset ry –

 

Rahankeräyslupaamme voi tutustua täällä https://asemanlapset.fi/tue-toimintaamme/rahankerayslupa/

.

Lomakkeen lähettämisen jälkeen Sinut ohjataan sivulle, jossa voit tehdä kertalahjoituksen haluamallasi maksutavalla. Linkki some-kuviin tulee sähköpostiisi.

.

Joulukorttiraha2021

Lisää uutisia Aseman Lapsilta

ASEMAN LAPSETAseman Lasten työntekijöitä lakujen kanssa
18.11.2021
Olemme saaneet valtavan määrän herkullista Panda-lakua lahjoituksena Orkla Suomelta.
ASEMAN LAPSETPiirroskuvia lapsista sateenvarjojen kanssa rivissä seisomassa. Alla keltainen laatikko jossa lukee Lasten oikeuksien viikko ja otsikkona Lapsella on oikeus hyvään kohteluun.
15.11.2021
Lasten oikeuksien viikkoa vietetään 15.–21.11. Aseman Lasten työntekijät kertovat tärkeitä terveisiä aiheeseen liittyen.
ASEMAN LAPSETMusta paita, jossa lukee Harju sekä koordinaatit.
05.11.2021
Pahoittelemme paitojen toimitusaikojen venymistä, kapasiteettia on nyt nostettu ja jatkossa paitojen toimitukset tehdään nopeammin.
ASEMAN LAPSETKaksi virkapukuista miespoliisia ja kaksi naista istumassa sohvilla, takana roll-upit ja edessä sohvapöytä
04.11.2021
Toisen avoimen vanhempainillan vinkit vanhemmille nuorten kanssa toimimiseen.
Lisää uutisia

Tilaa uutiskirjeemme

© 2020 Aseman Lapset ry