Aseman Lapset ja Helsinki Design Printers Oy ovat sopineet yhteistyöstä, jossa kaikista Stadipaitojen verkkokaupassa myytävistä tuotteista tuloutetaan osa lyhentämättömänä Aseman Lasten työn tukemiseen.

Helsinki Design Printers on suomalainen yritys, jonka toteuttaa tekstiilien myynnin ja painatuksen ympäristöystävällisesti ja vastuullisesti ilman tuotehävikkiä. Yhteistyötä testattiin ensimmäistä kertaa vuosina 2021–2022. Sen pohjalta yhteistyötä ja askelmerkkejä on kehitetty eteenpäin. 

Helsinki Design Printers on innoissaan yhteistyöstä Aseman Lapset ry:n kanssa.  

”Aiempi Stadipaidat-kaupan pilottitesti osoitti, että kuluttajat ovat innoissaan tuotteesta ja uskomme, että innostus jatkuu – varsinkin kun nyt valikoimaan on yleisön pyynnöstä lisätty myös t-paidat sekä hupparit. Hienoa päästä omalta osaltamme myös edistämään Aseman Lapset ry:n tekemää hyvää työtä nuorten hyväksi”, Helsinki Design Printersiltä kerrotaan.

Ensimmäinen kokeilu Stadipaitojen kanssa osoitti, että moni oli innolla tukemassa toimintaa ja tilasi tuotteen. Jopa niin paljon, että tuotteiden toimitusajat venyivät liian pitkiksi. Helsinki Design Printers on kehittänyt toimintaa kokemuksen perusteella ja läksyt on tehty”, kommentoi Aseman Lasten toiminnanjohtaja Christian Wentzel. 

“Aseman Lapset –logolla varustetut paidat ovat meille työvaatteita. Laadukkaat kaupunkiosapaidat ovat oiva tapa tunnustaa väriä ja tukea Aseman Lasten toimintaa”, Christian hymyilee pilke silmäkulmassa.

Paidat painetaan Suomessa ja toimitetaan tilaajille noin 2–3 viikon viikon kuluessa tilauksesta. Jokaisesta tuotteesta 5 euroa lahjoitetaan nuorten kanssa tehtävän Aseman Lasten työn tukemiseen. Kaupunginosapaidat ovat saatavilla sekä suomeksi että ruotsiksi osoitteessa https://stadipaidat.fi/

 

 


Helsinki Design Printers hoitaa tuotteiden myynnin ja viestinnän asiakkaiden suuntaan. Aseman Lapset saa jokaisesta myydystä tuotteesta 5 euroa toimintansa tukemiseen.

Suositut Stadipaidat ovat taas saatavilla

Stadipaidat.fi

  • T-paidat, hupparit ja colleget ovat 100 % luomupuuvillaa
  • Painettu Konalassa Helsingissä
  • Useita värivaihtoehtoja
  • Koot XXS-5XL
  • Tekstit saatavilla suomeksi ja ruotsiksi.

 


Lisätietoa yhteistyöstä:

 

asiakaspalvelu@stadipaidat.fi

info@asemanlapset.fi

 

 

Tilaa uutiskirjeemme