– kampanja käynnissä!

.
Vain yksi nuoruus
 -kampanja toteutetaan kolmen päivän aikana 20.–22.11.2022. Osallistua voit lahjoittamalla osoitteessa yksinuoruus.fi tai tukemalla kampanjamme näkyvyyttä vapaaehtoisena. Myös yritykset ja yhteisöt ovat tervetulleita mukaan!

Lahjoita kampanjasivulla yksinuoruus.fi 

Lahjoittaa voit myös MobilePaylla numeroon 43 900.
Yrityslahjoitukset

 

Mikä kampanja?


Vain yksi nuoruus -kampanjapäivinä 20.–22.11. kerätään Aseman Lapset ry:lle mahdollisimman suuri summa,  jotta saamme tuotua lisää turvallisia aikuisia nuorten arkeen ja elämään.

Nuorten pahoinvointi on lisääntynyt, mielenterveyspalveluiden jonot ovat pidentyneet ja aikuisten aitoja kohtaamisia kaipaavien nuorten määrä kasvanut. Turvallisten aikuisten ja vuorovaikutuksen lisääminen arkeen vahvistaa nuorten uskoa tulevaisuuteen sekä omiin kykyihin.

Sinä voit vaikuttaa tilanteeseen osallistumalla kampanjaamme!

 

 

Jokaisella nuorella on vain yksi nuoruus.  Haluamme olla tekemässä siitä mahdollisimman turvallisen – mahdollisimman monelle.

 

Kampanjaamme tukemassa ovat jo muun muassa Juhani Merimaa, Seela Sella, Paleface, Ville Haapasalo, Pelle Miljoona, Aamos Salovaara, Clarissa Jäärni, Rane Raitsikka, Sami Helenius, Ike Ikegwuonu ja Leo Luthando.

Lue lisää kampanjastamme!

Mihin kerätyt varat käytetään?

 

 

Yhteistyökumppanit

Tilaa uutiskirjeemme