Walkers-kahvila Helsingin Kampissa on kiinni 22.–26.12. Kahvila on kuitenkin auki väliviikolla ti–pe 27.–30.12. Normaliin aukioloaikaan palataan jälleen maanantaina 2.1.

Julkisiin ja puolijulkisiin tiloihin jalkautuva toimintamme hiljenee 21.12. illan jälkeen, mutta uutena vuotena osallistumme Helsingin yhteisoperaatioon tarvelähtöisesti yhdessä kumppaneidemme kanssa. Vuoden ensimmäisellä viikolla jalkaudutaan jo hieman, ja täysipainoisesti arkeen palataan 9.1. jälkeen.

Bunkkeritoiminnoissa (rikos- ja konfliktityö) lomaillaan myös, mutta päivystetään ja ollaan kuulolla, mikäli tarvetta ilmenee.

Toimistossa hallinto ja viestintä palaa vähitellen kustannuspaikoilleen vuoden ensimmäisen viikon aikana, täysimääräisesti loppiaisen jälkeen.

 

Oikein rentouttavaa joulua ja hyvää uutta vuotta kaikille Aseman Lasten ystäville ja yhteistyökumppaneille!


.

Nuorten turvatalot ovat auki läpi joulun

Tiesithän, että Punaisen Ristin Nuorten turvatalot ovat auki myös jouluna? Nuoret ja läheiset voivat ottaa meihin yhteyttä, mikäli joulun vietto ahdistaa, olo on yksinäinen tai perheessä on riitoja. Yhteyttä voi ottaa myös, mikäli elämässä on mikä tahansa kriisi.

Joulun aikaan turviksilla vietetään aikaa yhdessä ja syödään hyvin. Tarjolla on keskusteluapua ja tarvittaessa turvallinen yösija. Talomme ovat auki seuraavasti:
.
❤ Pääkaupunkiseudun Nuorten turvatalot ovat keskittäneet toiminnan Helsingin turvatalolle, joka on auki vuorokauden ympäri 24.-26.12.
❤ Tampereen Nuorten turvatalo avaa ovensa jouluaattona 24.12. klo 15 ja on auki tapaninpäivään 26.12. klo 10 asti.
❤ Turun Nuorten turvatalo on auki vuorokauden ympäri 24.-26.12.
❤ Espoon ja Vantaan Nuorten turvatalojen puhelinnumeroihin tuleviin yhteydenottoihin vastataan myös jouluna.
❤ Jouluna apua saa valtakunnallisesti Sekasin-chatin kautta. Sekasin on auki arkisin klo 9-24 ja viikonloppuisin klo 15-24, vuoden ympäri.
.
Kaikki talot palaavat normaaleihin aukioloaikoihinsa ja toimitiloihinsa 27.12. Nuorten turvatalot ovat normaalisti auki myös uutenavuotena.
Lisätietoa aukioloajoista ja yhteystiedot löydät myös nettisivuiltamme: https://www.punainenristi.fi/…/nuort…/apua-nuorelle-jouluna/

Tilaa uutiskirjeemme