Aseman Lasten toiminnassa luodaan aktiivisesti kumppanuuksia monenlaisten, joskus yllättävienkin yhteistyötahojen kanssa. Myös varainhankinnan osalta. Uusin kumppanimme on Kotirinki Oy.

Aseman Lapset aloittaa nyt joulukuussa yhteistyön Kotirinki Oy:n kanssa, joka on kotisiivoukseen erikoistunut kotimainen ketju. Yrityksen suosituin palvelu on säännöllinen kotisiivouksen Puhtausohjelma, jonka ensitilauksien ensimmäisestä kuukausilaskusta Kotirinki lahjoittaa 10 % Aseman Lapsille. Tarjous on voimassa tammikuun 2023 loppuun saakka.

  • Kunnia päästä tekemään yhteistyötä ja tukemaan Aseman Lasten tärkeää työtä lasten ja nuorten parissa. Auta meitä tukemaan lasten ja nuorten arkea ja tehdään tästä yhdessä hieno kampanja. Moni meidän asiakas ostaa juurikin tällä perusteella myös meidän palveluita, että heillä on enemmän aikaa viettää omien läheistensä kanssa, kannustaa Kotiringin toimitusjohtaja Joni Lappalainen.

Aseman Lapset ry edistää lasten ja nuorten turvallista kasvua sekä torjuu syrjäytymistä. Järjestön työntekijät ja vapaaehtoiset, turvalliset aikuiset toimivat tavoitteellisesti menemällä sinne, missä nuoret ovat, ja tunnistavat tukea tarvitsevat, ja ennen kaikkea – antavat heille aikaansa.

Yksityishenkilöiden sekä yritysten tarjoamalla tuella voimme toteuttaa ja kehittää toimintaamme. Lisäksi olemme pystyneet käynnistämään uusia, tärkeäksi osoittautuneita työmuotoja.

  • Yleensä yhteistyökumppanimme tarjoavat esimerkiksi tiloja, tuotteita, palveluita tai osaamista järjestön käyttöön, mutta olemme aina olleet avoinna myös suoraan kaupalliselle yhteistyölle, kertoo Aseman Lasten toiminnanjohtaja Christian Wentzel.
  • Lapset ja nuoret tarvitsevat nuorisotyön ammattilaisia ja muita aikuisia rinnalleen, olemaan luottamuksen arvoisia, pitämään kiinni arjen rutiineista ja kertomaan, että on toivoa. Tämä edellyttää, että järjestöllä on käsi- ja jalkapareja kohtaamaan nuoria – ihmisiä antamaan nuorille omaa aikaansa.
  • Tätä työtä ei tehdä pelkästään hyvällä tahdolla, vaan se vaatii varoja ja panostamista niin julkiselta puolelta kuin yksityisiltä lahjoittajiltakin, ja nämä varat otamme tietysti kiitollisuudella vastaan, toteaa Wentzel.

Kotiringin säännölliseen kotisiivoukseen voit tutustua täällä: www.kotirinki.fi

.

Kampanjakoodi: AsemanLapset10 

  • Joulu-tammikuussa tilatusta Puhtausohjelman ensimmäisestä kuukausilaskusta tuloutetaan 10 % suoraan Aseman Lasten työhön.

Tilaa uutiskirjeemme