Tee työtä, jolla on tarkoitus!

Aseman Lapset ry etsii asiantuntijaa perheiden parissa tehtävän työn suunnitteluun ja toteutukseen.

Järjestön sisällä työ tulee osaksi Friends- ja K-0 -toimintoja. Friends-toiminnassa tuetaan lasten, nuorten ja vanhempien hyvinvointia ja arjessa pärjäämistä sekä ennaltaehkäistään mielenterveyden pulmia. Hankkeessa painopiste on vanhemmuuden tukeen keskittyvässä työssä yksilö- ja ryhmämuotoista työskentelyä hyödyntäen.

K-0-toiminta on vakavaan ja pitkäkestoiseen kiusaamiseen puuttuva ja tilanteita selvittävä työmuoto. Työssäsi tuet kiusaamista kokeneiden oppilaiden vanhempia, kehität erilaisia vertaistuen ja ryhmätoiminnan tapoja sekä dialogisia vanhempainiltoja.

Yhteistyötä tehdään muiden järjestötoimijoiden sekä kaupungin eri tahojen kanssa, tiiviimmin yhteistyötä tehdään Lasten ja nuorten keskuksen kanssa.

Tehtävälle on saatu rahoitus Päivikki ja Sakari Sohlbergin säätiöltä. Aseman Lapset ry:lle myönnetty rahoitus perustuu konsortion toteuttamaan hankesuunnitelmaan. Konsortion kokonaisuudesta voit lukea lisää https://pss-saatio.fi/2022/09/08/uusi-rahoitusohjelma/

Konsortion yhteinen kehittämishanke aloitetaan Vantaan alueella ja tarkoituksena on, että se myöhemmin laajenee. Pääset asiantuntijana vaikuttamaan työsi sisältöön hankkeen lupausten rajoissa ja omia vahvuuksiasi hyödyntäen.

Mitä odotamme sinulta?

  • Monipuolinen perhe- ja verkostotyön kokemus tai tuntemus.
  • Tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai muu soveltuva korkeakoulututkinto yhdistettynä vankkaan työkokemukseen.
  • Eduksi katsomme mielen hyvinvointiin liittyvän osaamisen.
  • Hallitset oman työn suunnittelun ja johtamisen sekä itsenäisen työotteen.
  • Ymmärrystä hanke- tai projektityyppisestä työstä.
  • Osaat toimia luontevasti erilaisissa verkostoissa ja ympäristöissä eikä ihmisten edessä puhuminen pelota sinua.
  • Olet valmis tarttumaan uusiin haasteisiin ja siedät ajoittaista epävarmuutta ja nopeasti muuttuvia tilanteita.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen toimintaympäristön ja hyvät mahdollisuudet kehittää osaamistasi. Pääset myös vaikuttamaan oman työsi sisältöön. Työssäsi sinulla on tukena oman tiimin lisäksi muun järjestön osaaminen. Tarjoamme kivat työkaverit ja joustavan työyhteisön. Käytössämme ovat muun muassa laajat työterveyspalvelut sekä lounas-, kulttuuri- ja liikuntaetuudet.

Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevältä vaadittava rikostaustaote. Aseman Lapset ry noudattaa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Aseman Lapset ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö.

Lue lisää järjestön toiminnasta: https://asemanlapset.fi/toimintamuotomme/

Työaika: 37,5 tuntia viikossa. Työhön kuuluu myös iltatyötä.

 

Paikka: Aseman Lapset ry:n toimisto sijaitsee Helsingissä Annankadulla, mutta konsortion työ sijoittuu Vantaan alueelle.

 

Työn kesto: 31.12.2025 asti, aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

 

Palkkaus: palkkatoive. Aseman Lapset ry noudattaa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

 

Kiinnostuitko?

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 5.2.2023 osoitteeseen hakemukset@asemanlapset.fi. Mainitse hakemuksessa palkkatoiveesi. Työssä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Minttu Oinonen

puh. 040 582 3856 minttu.oinonen@asemanlapset.fi.

 

Tilaa uutiskirjeemme