Vaikka työntekijämme pitävätkin hyvin ansaittuja kesälomiaan, pyörii järjestön työ myös kesällä.

Uutta Walkers Helsinkiä availlaan pikkuhiljaa nuorille rajoitusten puitteissa osoitteessa Urho Kekkosen katu 4–6. Kahvila on säännöllisemmin avoinna 7.6. lähtien ma-pe klo 15-20.

Löytävä nuorisotyö jalkautuu kumppanien kanssa Helsingin keskustassa, osallistumme myös koulujen päättäjäispäivän operaatioon.

Bunkkeritiimissä sovitellaan, jalkaudutaan sekä tavataan Pasila-nuoria läpi kesän.

Wautoista Pantteri operoi Vaasassa ja kesällä hetken myös Pietarsaaressa, Tiikeri Mikkelissä, Leijona Muoniossa ja Kolarissa, Puuma Turussa ja Ilves Kotkassa.

Walkers-bussi vierailee kesän aikana ainakin Helsingissä Kannelmäessä ja Malmilla, Vantaalla Korsossa sekä Espoossa Kalajärvellä ja Saunalahdessa. Alkukesän kiertue järjestetään seuraavasti:

28.5. Saunalahti, Saunalahden koulun piha klo 18-22

1.6. Malmi, Ylä-Malmin tori klo 17-21

3.6. Kalajärvi, Juvanpuisto klo 15.30-20.30

8.6. Korso klo 17-21, Korson S-market

9.6. Siuntion Walkers klo 15-19

14.6 Laajasalo, Helsinki

15.6. Kannelmäki

18.6. Laaksolahden ranta, Espoo klo 17-21

Muutokset ja tarkennukset voi tarkistaa toimintojemme some-tileiltä.

Aseman Lasten logo, vihreä pentuparvi, jonka päällä valkoisella teksti

Lisää uutisia

ASEMAN LAPSETKolme jalkautuvaa nuorisotyöntekijää seisoo asematunnelissa maskit päällä.
03.06.2021
Koulut päättyvät lauantaina 5.6. ja odotettavissa on, että suosituksista ja kokoontumisrajoituksista huolimatta useat lapset ja nuoret kokoontuvat yhdessä juhlimaan kesäloman alkua.  
WAUTOLeijona-wauto ajaa tiellä Lapin yöttömässä yössä.
16.05.2021
Yksi matkailuautosta liikkuvaksi nuorten kohtaamispaikaksi muunnetuista Walkers-autoista eli Wautoista ajelee kesän Lapissa: Muoniossa 24.5.–25.7. ja Kolarissa 26.7.–17.9. Leijonaksi nimetty auto on yksi viidestä eri puolilla Suomea toimivasta Wautosta. Tiikeri-wauto aloittaa puolestaan Mikkelissä 21.5. Muista Wautoista Pantteri pärisee kesän Vaasassa ja Pietarsaaressa, Puuma Turussa ja Ilves Kotkassa.
ASEMAN LAPSETKaupungilla kävelevien nuorten jalkoja. Kuvituskuva.
12.05.2021
Oletko sinä ehdokas, joka pystyy uskottavasti nostamaan päätöksentekoon nuorten hyvinvoinnin kannalta tärkeitä kehittämiskohteita? Kauttamme voit kuulla myös niiden nuorten ääntä, joka helposti jää julkisessa keskustelussa kuulumatta.
ASEMAN LAPSETLuja-yhtiöiden punainen logo, jossa lukee
03.05.2021
Luja-yhtiöt lahjoittavat yhteensä miljoona euroa pitkään tukemilleen tahoille, Aseman Lapset ry:lle, Ensi- ja turvakotien liitolle ja SOS-Lapsikylälle. Näin tehdessään Luja haluaa tukea erityisesti lapsia ja nuoria, joille korona-aika on ollut fyysisesti ja psyykkisesti haasteellinen. Lahjoituksen takana ovat kaikki Luja-yhtiöt eli Lujatalo Oy, Lujabetoni Oy ja Fescon Oy.

Tilaa uutiskirjeemme

© 2020 Aseman Lapset ry