30.11. Avoin vanhempainilta: Mitä sitten kun lapsestani tulee murkku?

Mitä sitten kun lapsesta tulee mulkku, eiku murkku? Mitä murrosikä on? Miten se voi näyttäytyä ja miten siitä vanhempana voi selvitä? Millaisia asioita tai tilanteita se voi tuoda kotiarkeen? Tule kuuntelemaan ja vaihtamaan ajatuksia aiheesta sekä saamaan itsellesi vinkkejä ja vertaistukea. Nuorisotyön ammattilaiset jakavat vinkkinsä avoimessa vanhempainillassa 30.11.

–> Liity mukaan etätapahtumaan tästä linkistä!

Järjestämme syys-marraskuussa kolme eri näkökulmista nuorten arkeen ja hyvinvointiin pureutuvaa verkkotilaisuutta vanhemmille. Tämän kolmannen teemaillan aihe linkittyy murrosikään ja siinä nuoren kanssa pärjäämiseen. Avoin vanhempainilta järjestetään Zoomissa ti 30.11. klo 18–19.30.

 

Keskustelemassa ja vinkkejä jakamassa Aseman Lasten työntekijät:

  • Jani Hoviaro, kehittäjä-koordinaattori
  • Minttu Oinonen, Friends suunnittelija-kouluttaja
  • Eliisa Ahlstedt, yhteisökehittäjä, Löytävä nuorisotyö

Hoviaro ja Ahlstedt ovat jalkautuvan nuorisotyön ammattilaisia, jotka kohtaavat nuoria viikoittain liikenteen solmukohdissa pääkaupunkiseudulla. Oinonen puolestaan kouluttaa lasten ja nuorten kanssa toimivia ammattilaisia tunne- ja vuorovaikutustaitojen saralla Friends-ohjelman mukaisesti.

 

Ilmoittautuminen etätapahtumaan

Vanhemmat ja muut aiheesta kiinnostuneet voivat esittää ennakkoon ja tilaisuuden aikana kysymyksiä asiantuntijoille. Avoin vanhempainilta on suunnattu pääasiassa yli 10-vuotiaiden lasten huoltajille.

Tilaisuudet järjestetään etätapahtumana Zoomin kautta. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki lähempänä ajankohtaa.

–> Ilmoittaudu tämän linkin kautta 28.11. mennessä!

–> Liity mukaan etätapahtumaan tästä linkistä!

Syksyn aiemmat vanhempainillat järjestettiin syyskuussa ja lokakuussa. Niistä kerätyt vinkit löytyvät tiivistelmänä uutisesta “Mitä sitten kun kotipiha ei enää riitä?”. ja toisen vinkit teemasta ”Mitä sitten kun nuori tekee jotain tyhmää?”.

Nuori huutaa suu ammollaan

Avoin vanhempainilta tiistaina 30.11. klo 18–19.30.

Ilmoittaudu tämän linkin kautta 28.11. mennessä!

 

Liity mukaan etätapahtumaan tästä linkistä!

Tilaa uutiskirjeemme