Sunnuntaina 20.11. vietetään Lapsen oikeuksien päivää, jolloin kolmen päivän kampanjamme starttaa. Haluamme kerätä ti 22.11. klo 17 mennessä mahdollisimman suuren lahjoituspotin siihen työhön, jota teemme lasten, nuorten ja perheiden hyväksi.

Mikäli sosiaalinen kestävyys, eriarvoistumisen ehkäisy ja nuorten syrjäytymiskierteiden katkaisu on teille tärkeää, toivomme teidän lähtevän mukaan tukemaan kampanjaa ja Aseman Lasten työtä. Aseman Lapset ry edistää lasten ja nuorten turvallista kasvua sekä torjuu syrjäytymistä. Toimimme tavoitteellisesti menemällä sinne, missä nuoret ovat, ja tunnistamme apua tarvitsevat. Nuorten pahoinvointi on viime aikoina lisääntynyt, mielenterveyspalveluiden jonot ovat pidentyneet ja aikuisten aitoja kohtaamisia kaipaavien nuorten määrä kasvanut. Turvallisten aikuisten ja vuorovaikutuksen lisääminen arkeen vahvistaa nuorten uskoa tulevaisuuteen sekä omiin kykyihin

Kohtaamme vuosittain kymmeniä tuhansia nuoria, joiden matkassa olemme mukana turvallisina aikuisina. Kampanjalla varmistetaan tärkeän toiminnan jatkuvuus tulevaisuudessakin. Apuasi siis todella tarvitaan!

Linkki lahjoitussivustolle      Lisätietoa kampanjasta.     Some-materiaalit

Ota yhteyttä!

Christian Wentzelin profiilikuva

Christian Wentzel

toiminnanjohtaja - verksamhetsledare
Essi Puustisen profiilikuva

Essi Puustinen

varainhankinta- ja viestintäkoordinaattori

Miten yritys voi lahjoittaa?


Lahjoituksen suorittamiselle on kaksi eri vaihtoehtoa.

1. Kampanjasivulla yksinuoruus.fi kampanjan aikana 20.11. klo 12 – 22.11. klo 17.  Sivuilla lahjoitus näkyy sivustolla lähes reaaliajassa.

2. Tilisiirtona ennen kampanjapäiviä tai niiden aikana seuraavilla tiedoilla: Aseman Lapset ry, Danskebank, IBAN: FI19 8000 1301 0103 03 (viitenumeroksi 9043).

 

Tilisiirtoa käytettäessäsi ilmoitathan meille erikseen vielä omat tietosi (info@asemanlapset.fi), niin saamme syötettyä ne kampanjan sivuille näkyviin. Mikäli haluatte yrityksenne logon lahjoittajalistalle, laitathan sen meille viestin yhteydessä jpg-kuvana.

Mitä toivomme teiltä?


Ensisijaisesti toivomme yrityksiltä lahjoituksia toimintamme jatkumisen varmistamiseksi. Lisäksi voitte osallistua kampanjaan myös seuraavilla tavoilla:

  • Haastamalla omia yhteistyökumppaneita, kilpailijoita tai muita yrityksiä mukaan. Hyväntekijät erottuvat aina.
  • Kokoamalla halukkaista työntekijöistänne oman varainhankintajoukkueen ja asettamalla joukkueelle oman tavoitesumman. Tämä on loistava tapa luoda yhteisöllisyyttä omaan työyhteisöön.
  • Näkyvyyttä kampanjalle jakamalla kampanjasivustoa yksinuoruus.fi sosiaalisessa mediassa ja kannustamalla seuraajianne osallistumaan kampanjaan. Aseman Lasten somekanaville tuotetaan paljon sisältöä mitä voi jakaa ja käydä tykkäämässä. Bannereita ja valmiita somekuvia löytyy tämän linkin takaa.
  • Lisäämällä kampanjasivuston linkin ja/tai  Aseman Lasten logon omille verkkosivuillenne tai lisäämällä sen asiakasviestintänne loppuun kampanjapäivinä.

Yrityksenne tai yhteisönne voi tukea nuorten parissa tehtävää työtä myös kampanjan jälkeen tai muuna ajankohtana – ryhdy vaikka kuukausilahjoittajaksi! Lisätietoja yhteistyösivultamme.

Sinua tarvitaan, koska meitä tarvitaan. On aika lahjoittaa.

Nuoren miehen kasvot ja kampanjan slogan sekä otsikko Vain yksi nuoruus

Löydät Aseman Lapset somesta


Voit jakaa kampanjapäivien aikana julkaistavia postauksia omissa kanavissanne.

Facebook: Aseman Lapset ry 
Instagram: asemanlapsetry
LinkedIn: Aseman Lapset ry
Twitter: AsemanLapsetRy

 


Rahankeräyslupa

Aseman Lapset ry:n rahankeräyslupa (RA/2020/637) on voimassa 6.7.2020 alkaen koko maassa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Kerätyt varat käytetään Walkers- nuorisokahviloiden ja Walkers- autojen toimintaan, perustamiseen ja varustamiseen, nuorten parissa toimivan henkilöstön palkkaamiseen ja kouluttamiseen sekä vapaaehtoistyöntekijöiden rekrytointiin, kouluttamiseen ja työn tukemiseen.

Lisäksi varoja voidaan käyttää mielen hyvinvointia tukevan Friends-toiminnan, nuorten pariin jalkautuvan työn sekä koulukiusaamista, väkivaltaa ja rikosoireilua ehkäisevän työn, sekä nuorten seksuaaliterveyttä ja omien rajojen tunnistamista edistävän työn toteuttamiseen, kehittämiseen sekä koulutus- ja ryhmätoiminnan tarvike- ja materiaalihankintoihin, koulutusten tila- ja matkakuluihin ja toimintojen järjestämiseksi tarvittaviin palkkakuluihin.

Tilaa uutiskirjeemme