Walkers-toiminta on Aseman Lapsissa kehitetty nuorisotyön muoto, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten nuorille antamaan aikaan ja läsnäoloon. Nyt juhlitaan toiminnan 30-vuotista taivalta!

Aikuisten nuorille antama aika on paras keino ehkäistä nuorten pahoinvointia ja syrjäytymistä. Walkers-toimintaa on eri puolilla Suomea, ja nuoria kohdataan niin kohtaamispaikoissa kuin liikkuvan nuorisotyön menopeleissä.

Walkersit viettävät juhlavuotta paikkakunnillaan, ja yhteiseen juhlaan kokoonnutaan Walkers-toiminnan syntysijoille Helsinkiin elokuussa. Ensimmäinen Walkers perustettiin vuonna 1994.

Juhlimme Walkersin 30-vuotista taivalta juhlavuoden päätapahtumassa Helsingin Narinkkatorilla lauantaina 24.8. klo 13–15.30.

Tilaisuuden juontaa Walkers-vapaaehtoistyöntekijänäkin toiminut Wallu Valpio. Paikalla myös paljon Walkers-väkeä eri puolilta Suomea. Tapahtuma on kaikille avoin, maksuton ja päihteetön.

 

Ohjelmassa muun muassa:

  • Walkers-toiminnan esittelyä kahvikupin äärellä: Tutustu Walkers-toiminnan erilaisiin toimintamalleihin ja nauti samalla kuppi erinomaista kahvia.
  • Valokuvanäyttely ja nuorisometsä Walkersin eri vaiheista: Koe Walkersin matka valokuvien kautta ja tutustu sen erilaisiin vaiheisiin.
  • Yhdenvertaisuuden askeleet ja Erätauko-mallin keskustelu: Yhdenvertaisuusharjoituksessa tuodaan näkyväksi aikuisten ja nuorten arjen todellisuutta, eroja ja yhtäläisyyksiä. Harjoituksen jälkeen pohditaan yhdessä yhdenvertaisuuden kokemuksia.
  • Puheita, lahjoituksia ja musiikkiesityksiä: Vieraisiimme lukeutuu kirjava joukko osaajia, vaikuttajia jotka täydentävät ohjelmaa.

 

Tervetuloa juhlimaan kanssamme!

Walkersin 30-vuotisjuhlavuoden logo.

Tilaa uutiskirjeemme