Kuuden hengen kokoontumisrajoitukset ovat voimassa Etelä-Suomessa vielä 16.5. saakka, lisäksi valtioneuvosto, poliisi ja Helsingin kaupunki ovat suositelleet edelleen välttämään tapaamisia ja juhlimaan vappua lähipiirissä ja etänä. 

Aseman Lapset on mukana nuorille järjestettävässä UPGRADE! -etäfestivaalissa vappuaattona klo 15–22. Musiikkipainotteista ohjelmaa on luvassa Helsingistä, Vantaalta, Keravalta, Jyväskylästä, Kouvolasta ja Tampereelta. Suoraan vapun viettoon pääsee tästä linkistä klo 15!

Vanhempien on syytä muistuttaa nuoria siitä, että myöskään he eivät kokoonnu suurissa ryhmissä julkisilla paikoilla. Mikäli juhlimaan kuitenkin pienimuotoisesti lähdetään, kannattaa varmistaa missä oma nuori liikkuu sekä pitää kännykät päällä ja vastata myös tuntemattomiin numeroihin. Turvalliset aikuiset, nuorisotyöntekijät tai poliisi saavat näin tarvittaessa huoltajan kiinni.

Aseman Lapset osallistuu Helsingin kaupungin järjestämään vappuoperaatioon eli nuorten pariin jalkautumiseen myös vappuaattona. Operaatiossa ovat mukana myös SPR, Snellun Saapas, Itä-Helsingin saapas, Live Palvelut ja poliisi. Liikkeelle lähdetään Kisahallilta kuuden aikaan illalla, ja eri puolilla Helsinkiä liikutaan niin pitkään kuin tarvetta on.

Tsempataan nuoriamme koronaturvalliseen vapun viettoon, ja vietetään sitä myös itse. Hyvää ja mukavaa vappua!


 

Banneri, jossa lukee #OmassaKuplassa.

Tilaa uutiskirjeemme