Kuuden hengen kokoontumisrajoitukset ovat voimassa Etelä-Suomessa vielä 16.5. saakka, lisäksi valtioneuvosto, poliisi ja Helsingin kaupunki ovat suositelleet edelleen välttämään tapaamisia ja juhlimaan vappua lähipiirissä ja etänä. 

Aseman Lapset on mukana nuorille järjestettävässä UPGRADE! -etäfestivaalissa vappuaattona klo 15–22. Musiikkipainotteista ohjelmaa on luvassa Helsingistä, Vantaalta, Keravalta, Jyväskylästä, Kouvolasta ja Tampereelta. Suoraan vapun viettoon pääsee tästä linkistä klo 15!

Vanhempien on syytä muistuttaa nuoria siitä, että myöskään he eivät kokoonnu suurissa ryhmissä julkisilla paikoilla. Mikäli juhlimaan kuitenkin pienimuotoisesti lähdetään, kannattaa varmistaa missä oma nuori liikkuu sekä pitää kännykät päällä ja vastata myös tuntemattomiin numeroihin. Turvalliset aikuiset, nuorisotyöntekijät tai poliisi saavat näin tarvittaessa huoltajan kiinni.

Aseman Lapset osallistuu Helsingin kaupungin järjestämään vappuoperaatioon eli nuorten pariin jalkautumiseen myös vappuaattona. Operaatiossa ovat mukana myös SPR, Snellun Saapas, Itä-Helsingin saapas, Live Palvelut ja poliisi. Liikkeelle lähdetään Kisahallilta kuuden aikaan illalla, ja eri puolilla Helsinkiä liikutaan niin pitkään kuin tarvetta on.

Tsempataan nuoriamme koronaturvalliseen vapun viettoon, ja vietetään sitä myös itse. Hyvää ja mukavaa vappua!


 

Banneri, jossa lukee #OmassaKuplassa.

Lisää uutisia

ASEMAN LAPSETKaksikymmentä järjestön työntekijää luokkakuvassa
03.05.2021
Haemme joukkoomme viestinnän asiantuntijaa, jolla on vahvaa osaamista järjestöviestinnästä, sosiaalisen median sisällöntuotannosta sekä tiedonkeruusta ja tiedon analysoinnista.  
ASEMAN LAPSET
28.04.2021
Helsingissä toimivat järjestöt ovat yhteistyössä kaupungin perhe- ja sosiaalipalveluiden sekä kasvatuksen ja koulutuksen toimialan kanssa aloittaneet Koronatalkoot-koordinaatioyhteistyön, jonka tarkoituksena on auttaa apua tarvitsevia löytämään avun ääreen. Koronatalkoilla tavoitellaan erityisesti lapsia, nuoria ja huoltajia, joilla korona ja poikkeusolot ovat pahentaneet arkea ja siitä selviytymistä. Talkoiden idea syntyi Aseman Lapset ry:ssä, joka toimi yhteistyön koollekutsujana.
WALKERSKuvituskuva Walkers-kohtaamispaikasta. Taustalla Walkers-logo ja punainen wip-matto sisäänkäynnin edessä. Etualalla nuorten jalkoja.
27.04.2021
Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitetty nuorisotyön muoto, joka perustuu aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon. Walkerseja toimii kiinteästi tällä hetkellä Helsingin lisäksi kuudella paikkakunnalla, ja nyt toukokuun aikana toimintansa starttaa kolme uutta Walkers-paikkakuntaa: Kuopio, Savonlinna ja Lahti.  
ASEMAN LAPSETKaupungilla kävelevien nuorten jalkoja. Kuvituskuva.
26.04.2021
Oletko sinä ehdokas, joka pystyy uskottavasti nostamaan päätöksentekoon nuorten hyvinvoinnin kannalta tärkeitä kehittämiskohteita? Kauttamme voit kuulla myös niiden nuorten ääntä, joka helposti jää julkisessa keskustelussa kuulumatta.

Tilaa uutiskirjeemme

© 2020 Aseman Lapset ry