Olemme saaneet valtavan määrän herkullista Panda-lakua lahjoituksena Orkla Suomelta. Satojen kilojen lastista lakua ja hyvää mieltä saavat niin nuoret, yhteistyökumppanit kuin me työntekijätkin.

 

”Haluamme tukea järjestöä, joka taistelee nuorten syrjäytymistä ja mielenterveysongelmia vastaan. Korona-aika on heikentänyt nuorten tilannetta ja tuen tarve on varmasti kasvanut. Tällaiseen työhön lahjoittaminen on mieluisaa” Orklan viestintäasiantuntija Eine Alho toteaa.

Panda on yksi kymmenistä Orkla Suomen myymistä tuotemerkeistä. Lahjoituserän lakupakkaukset ovat ulkomuodoltaan kakkosluokkaisia, mutta maultaan herkullisia. Tällaiset tuotteet on ennen korona-aikaa myyty tehtaanmyymälässä.

Kun rajoitukset sulkivat myymälän puoleksi vuodeksi, alkoi Pandan väki järjestää lakuille uusia, ja osittain tuttujakin, lahjoituskohteita. Me Aseman Lapset pääsimme onneksemme mukaan tähän joukkoon.

”Usein ajatellaan, ettei yksi ihminen, järjestö tai yritys voi paljoa auttaa, mutta haluan uskoa, että kyllä voi. Olemme saaneet lakulahjoituksista tosi mukavaa palautetta ja toivomme tämänkin lahjoituksen tuovan pienen piristyksen nuorten ja aikuisten arkeen”, Eeva Vanhanen Orklan Vaajakosken Panda-tehtaalta sanoo.

 

Kiitämme lämpimästi herkullisesta lahjoituksesta!

 

Tilaa uutiskirjeemme