Olemme saaneet valtavan määrän herkullista Panda-lakua lahjoituksena Orkla Suomelta. Satojen kilojen lastista lakua ja hyvää mieltä saavat niin nuoret, yhteistyökumppanit kuin me työntekijätkin.

 

”Haluamme tukea järjestöä, joka taistelee nuorten syrjäytymistä ja mielenterveysongelmia vastaan. Korona-aika on heikentänyt nuorten tilannetta ja tuen tarve on varmasti kasvanut. Tällaiseen työhön lahjoittaminen on mieluisaa” Orklan viestintäasiantuntija Eine Alho toteaa.

Panda on yksi kymmenistä Orkla Suomen myymistä tuotemerkeistä. Lahjoituserän lakupakkaukset ovat ulkomuodoltaan kakkosluokkaisia, mutta maultaan herkullisia. Tällaiset tuotteet on ennen korona-aikaa myyty tehtaanmyymälässä.

Kun rajoitukset sulkivat myymälän puoleksi vuodeksi, alkoi Pandan väki järjestää lakuille uusia, ja osittain tuttujakin, lahjoituskohteita. Me Aseman Lapset pääsimme onneksemme mukaan tähän joukkoon.

”Usein ajatellaan, ettei yksi ihminen, järjestö tai yritys voi paljoa auttaa, mutta haluan uskoa, että kyllä voi. Olemme saaneet lakulahjoituksista tosi mukavaa palautetta ja toivomme tämänkin lahjoituksen tuovan pienen piristyksen nuorten ja aikuisten arkeen”, Eeva Vanhanen Orklan Vaajakosken Panda-tehtaalta sanoo.

 

Kiitämme lämpimästi herkullisesta lahjoituksesta!

 

Lisää uutisia

ASEMAN LAPSETLahjoita joulukorttirahasi hyvään tarkoitukseen! Mitäpä jos joulukorttien lähettämisen sijaan toisit tänä vuonna joulumieltä ystävillesi ja yhteistyökumppaneillesi tukemalla lasten, nuorten ja perheiden kanssa tehtävää työtä?
17.11.2021
Jaa hyvää joulumieltä ja tee joululahjoitus tänä vuonna Aseman Lasten tärkeään työhön.
ASEMAN LAPSETPiirroskuvia lapsista sateenvarjojen kanssa rivissä seisomassa. Alla keltainen laatikko jossa lukee Lasten oikeuksien viikko ja otsikkona Lapsella on oikeus hyvään kohteluun.
15.11.2021
Lasten oikeuksien viikkoa vietetään 15.–21.11. Aseman Lasten työntekijät kertovat tärkeitä terveisiä aiheeseen liittyen.
ASEMAN LAPSETMusta paita, jossa lukee Harju sekä koordinaatit.
05.11.2021
Pahoittelemme paitojen toimitusaikojen venymistä, kapasiteettia on nyt nostettu ja jatkossa paitojen toimitukset tehdään nopeammin.
ASEMAN LAPSETKaksi virkapukuista miespoliisia ja kaksi naista istumassa sohvilla, takana roll-upit ja edessä sohvapöytä
04.11.2021
Toisen avoimen vanhempainillan vinkit vanhemmille nuorten kanssa toimimiseen.

Tilaa uutiskirjeemme

© 2020 Aseman Lapset ry