Cafe Walkers ti 11.10. klo 8.30–10: Koronan jäljet nuoruuteen

Koronavuodet ovat aiheuttaneet oppimis- ja hyvinvointivajetta. Nuoret, jotka oirehtivat erilaisella riskikäyttäytymisellä jo ennen koronaa kärsivät erityisesti siitä, että turvalliset aikuiset arjessa vähenivät. Monien kohdalla oireilu syveni.

Jäljet näkyvät sekä koulussa että vapaa-ajalla. Miten voimme tilanteeseen yhteistyöllä vastata? Keskustelua alustavat Helsingin Oppimisen tuen yksikön päällikkö Maria Tauriainen sekä Aseman Lasten asiantuntijat Eliisa Ahlstedt jalkautuvasta nuorisotyöstä ja Emmi Wallin K-0 – kiusaamiseen puuttuvasta toiminnasta.

Tilaisuus on suunnattu lapsia ja nuoria työssään kohtaaville ammattilaisille ja asiantuntijoille. Se järjestetään Kampin Walkers-kahvilalla, osoitteessa Urho Kekkosen katu 4–6, 00100 Helsinki.

Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan!


Avoin etävanhempainilta: Isä-spesiaali ti 25.10. klo 18–19.30

Avoimet vanhempainillat ovat täällä taas! Viime kevään kiitellyt etätapahtumat saavat jatkoa. Vinkkejä ja vertaistukea sisältävissä illoissa on puhumassa nuorisoalan ammattilaisia – ja isiä.

Tiistaina 25.10. järjestetään isä-spesiaali, jossa pohditaan miehen roolia lapsen tai nuoren vanhempana: Millaista on miehen vanhemmuus? Miten isän rooli muuttuu lapsen kasvaessa? Miten isän ja muiden aikuisten läsnäolon puute näkyy lapsessa ja nuoressa? 

Aiheeseen johdattelemassa:

Mika Rouvinen, kahden jo täysi-ikäisen nuoren isä ja ammattikasvattaja
Petteri Pietinen, kolmen pienen lapsen koti-isä ja ammattikasvattaja
Jari Raikunen, pienen lapsen isä ja ammattikasvattaja

Aseman Lasten avoimet vanhempainillat kutsuvat vanhempia ja muita aiheista kiinnostuneita kuulolle, pohtimaan ja keskustelemaan. Vanhemmuus ei ole aina helppoa, joten vinkeille ja vertaistuelle on usein tarvetta. Vanhemmuuden ilotkin ovat jaettuna entistä antoisampia.

Etätapahtumissa nuorisoalan ammattilaiset ja vanhemmat jakavat vinkkejä keskustelun lomassa. Voit osallistua tilaisuuksiin eri puolilta Suomea ja liittyä linjoille vaikka ulkoilun lomassa. 

Vanhemmat ja muut aiheesta kiinnostuneet voivat esittää ennakkoon ja tilaisuuden aikana kysymyksiä alustajille. Ilmoittautuminen päättyy tapahtumaa edeltävänä päivänä. 

Tilaisuus järjestetään etätapahtumana Zoomin kautta. Zoom on etäkokousalusta, jolla voit liittyä mukaan tapahtumaan nettiselaimen kautta tai lataamalla ohjelman koneellesi. Erillistä rekisteröitymistä ei tarvita. Saat linkin sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu Cafe Walkersiin

Ilmoittaudu vanhempainiltaan

 

 

Tilaa uutiskirjeemme