Helsingin Walkers-kahvila on avoinna ma–pe klo 14–19 (kiinni juhannuksena pe 23.6. –su 25.6.). Walkers-bussi avaa ovensa nuorille pääsääntöisesti keskiviikkoisin ja perjantaisin. Keskiviikkoisin paikka vaihtuu, perjantaisin puolestaan parkkeerataan Helsingin keskustaan Elielinaukiolle. Seuraa Instassa @walkers_bussi, sieltä selviää ajantasaiset tiedot, missä bussi kurvailee.

Pääkaupunkiseudulla osallistutaan myös mahdollisuuksien mukaan nuorten mopomiitteihin sekä jalkaudutaan tarpeen mukaan, alustavan suunnitelman mukaan ainakin tiistaisin ja torstaisin.

Aseman Lasten omistamat Walkers-autot toimivat kesällä Akaassa, Turussa, Hankasalmella, Ahvenanmaalla ja Paraisilla. Walkers-toimintaa toteutetaan ympäri Suomen kesälläkin kiinteissä kohtaamispaikoissa, kuntien omissa matkailuautoista kohtaamispaikoiksi muutetuissa wautoissa, jalkautumalla ja polkupyörin willari-toiminnalla. Walkers-paikkakuntien toimintavastaavilta voi tiedustella tarkemmin kesän ohjelmaa, yhteystiedot löydät > www.walkers.fi

Katusovittelutoiminta on tauolla heinäkuun, myös K-0 – kiusaamiseen ja kouluväkivaltaan puuttuva toiminta hiljenee koulujen loma-ajaksi. Muuten rikos- ja konfliktityön piirissä olevia asiakkaita tavataan kesälläkin tarpeen mukaan.

Muistetaan kesälläkin kysyä, kuunnella ja kiinnostua siitä, miten nuorilla menee!

Tilaa uutiskirjeemme