Helsingin Walkers-kahvila on ennen joulutaukoa viimeisen kerran auki ke 20.12. klo 14–18. Ovet avataan jälleen maanantaina 8.1. ja siitä eteenpäin normaalien aukioloaikojen mukaisesti ma-pe klo 14–19.

Torstaina 21.12. klo 17–21 Walkersin nuoret ja työntekijät järjestävät musatapahtuman nuorille Oranssilla Helsingissä. Tapahtuma on maksuton, päihteetön ja ikärajaton.

Julkisiin ja puolijulkisiin tiloihin jalkautuva toimintamme hiljenee 23.–30.12. väliseksi ajaksi. Uudenvuodenaattona Walkers-bussi parkkeeraa Vuosaareen, Mustakivenpuiston pohjoispäätyyn. Bussin ovet ovat auki nuorille klo 19.30– noin 01. Mukana myös Vuosaaren nuorisotyöyksikkö.

Nuorten rikos- ja konfliktityössä (ns. bunkkeritoiminnoissa) lomaillaan myös, mutta osa sekä bunkkeritiimin että Sawian-hankkeen työntekijöistä hoitaa sovittuja tapaamisia sekä päivystää nuorten tarpeiden mukaan.

Walkers- ja Walkers-autotoiminnassa eri puolilla Suomea pääosin lomaillaan. Paikallisten Walkersien toimintaa voi seurata sosiaalisen median kanavissa ja tarkempia aikatauluja kysyä toimintavastaavilta. Yhteystiedot löytyvät osoitteesta walkers.fi.

Toimistolla hallinto ja viestintä palaa vähitellen töihin vuoden ensimmäisen viikon aikana, osa loppiaisen jälkeen.


 

Punaisen Ristin Nuorten turvatalot auki myös jouluna 

Turvatalot tarjoavat apua nuorille ja heidän läheisilleen paikallisesti eri paikkakunnilla ja valtakunnallisesti verkossa ajanvarauksella. Nuorten turvatalot sijaitsevat viidellä paikkakunnalla: Espoossa, Helsingissä, Vantaalla, Tampereella ja Turussa.

Pääkaupunkiseudun Nuorten turvatalot palvelevat jouluna keskitetysti Espoossa (Läkkisepänkuja 2 A 14). Pääkaupunkiseudun yhteinen joulupäivystys alkaa lauantaina 23.12. klo 17.00 ja päättyy keskiviikkona 27.12. klo 10.00.

Tampereella turvatalo on avoinna sunnuntaista 24.12 klo 15.00 alkaen yhtäjaksoisesti tiistaihin 26.12. klo 10.00 asti. Muina päivinä aukiolo normaalisti klo 17–10.

Turussa turvatalo on auki koko joulun vuorokauden ympäri.

Kaikkien turvatalojen puhelimet vastaavat koko joulun.

Valtakunnalliseen keskustelu- ja kriisiapuun Nettiturvikseen voi varata ajan osoitteessa bit.ly/nettiturvis.

Sekasin-chat auttaa nuoria myös jouluna osoitteessa sekasin.fi.

Tilaa uutiskirjeemme