Aseman Lapset ja Reddy ovat sopineet yhteistyöstä, jossa kaikista Reddyn verkkokaupassa myytävistä Stadi-paidoista tuloutetaan osa lyhentämättömänä Aseman Lasten työn tukemiseen.

Reddy on suomalainen yritys, jonka kehittämä ja ylläpitämä palvelu mahdollistaa tekstiilien myynnin ympäristöystävällisesti ja vastuullisesti ilman tuotehävikkiä.

– Viime ajat ovat olleet vaikeita monille nuorille ja tästä johtuviin ilmiöihin törmätään päivittäin julkisuudessa. Me haluamme yrityksenä olla tekemässä oman osamme sen eteen, että kaikki mahdolliset nuoret pystytään kohtaamaan ja tarjoamaan heille tarvittavaa tukea matkalla aikuisuuteen, kertoo Reddyn toimitusjohtaja Aku Mutanen.

– Lasten, nuorten ja heidän perheidensä hyvinvoinnin eteen tekemämme työ on mahdollista vain meitä tukevien ihmisten ja tahojen ansiosta. Olemme äärimmäisen kiitollisia Reddylle alkavasta yhteistyöstä. On ilo huomata, että Suomesta löytyy yhteiskuntavastuullisia yrityksiä, jotka aidosti haluavat auttaa ja tukea, iloitsee Aseman Lasten toiminnanjohtaja Christian Wentzel.

Paidat painetaan Suomessa ja toimitetaan tilaajille noin viikon kuluessa tilauksesta. Kaupunginosapaidat ovat saatavilla sekä suomeksi että ruotsiksi osoitteessa https://www.reddyshop.co/stadi/

Tilaa uutiskirjeemme