Aseman Lapset ja Reddy ovat sopineet yhteistyöstä, jossa kaikista Reddyn verkkokaupassa myytävistä Stadi-paidoista tuloutetaan osa lyhentämättömänä Aseman Lasten työn tukemiseen.

Reddy on suomalainen yritys, jonka kehittämä ja ylläpitämä palvelu mahdollistaa tekstiilien myynnin ympäristöystävällisesti ja vastuullisesti ilman tuotehävikkiä.

– Viime ajat ovat olleet vaikeita monille nuorille ja tästä johtuviin ilmiöihin törmätään päivittäin julkisuudessa. Me haluamme yrityksenä olla tekemässä oman osamme sen eteen, että kaikki mahdolliset nuoret pystytään kohtaamaan ja tarjoamaan heille tarvittavaa tukea matkalla aikuisuuteen, kertoo Reddyn toimitusjohtaja Aku Mutanen.

– Lasten, nuorten ja heidän perheidensä hyvinvoinnin eteen tekemämme työ on mahdollista vain meitä tukevien ihmisten ja tahojen ansiosta. Olemme äärimmäisen kiitollisia Reddylle alkavasta yhteistyöstä. On ilo huomata, että Suomesta löytyy yhteiskuntavastuullisia yrityksiä, jotka aidosti haluavat auttaa ja tukea, iloitsee Aseman Lasten toiminnanjohtaja Christian Wentzel.

Paidat painetaan Suomessa ja toimitetaan tilaajille noin viikon kuluessa tilauksesta. Kaupunginosapaidat ovat saatavilla sekä suomeksi että ruotsiksi osoitteessa https://www.reddyshop.co/stadi/

Lisää uutisia

ASEMAN LAPSETAseman Lasten työntekijöitä lakujen kanssa
18.11.2021
Olemme saaneet valtavan määrän herkullista Panda-lakua lahjoituksena Orkla Suomelta.
ASEMAN LAPSETLahjoita joulukorttirahasi hyvään tarkoitukseen! Mitäpä jos joulukorttien lähettämisen sijaan toisit tänä vuonna joulumieltä ystävillesi ja yhteistyökumppaneillesi tukemalla lasten, nuorten ja perheiden kanssa tehtävää työtä?
17.11.2021
Jaa hyvää joulumieltä ja tee joululahjoitus tänä vuonna Aseman Lasten tärkeään työhön.
ASEMAN LAPSETPiirroskuvia lapsista sateenvarjojen kanssa rivissä seisomassa. Alla keltainen laatikko jossa lukee Lasten oikeuksien viikko ja otsikkona Lapsella on oikeus hyvään kohteluun.
15.11.2021
Lasten oikeuksien viikkoa vietetään 15.–21.11. Aseman Lasten työntekijät kertovat tärkeitä terveisiä aiheeseen liittyen.
ASEMAN LAPSETMusta paita, jossa lukee Harju sekä koordinaatit.
05.11.2021
Pahoittelemme paitojen toimitusaikojen venymistä, kapasiteettia on nyt nostettu ja jatkossa paitojen toimitukset tehdään nopeammin.

Tilaa uutiskirjeemme

© 2020 Aseman Lapset ry