Vertaistukea rikoksilla oireilevien nuorten huoltajille ke 2.11. klo 18–20

Rikoksilla oireilevan nuoren huoltaja – tule mukaan vertaistuelliseen Facebook-ryhmään sekä vertaistuki-iltaan ke 2.11. klo 18–20

Oman lapsen rikokseen syyllistyminen nostattaa usein ristiriitaisten tunteiden myrskyn. Yhtenä päivänä huolestuttaa ja pelottaa, toisena mielen valtaavat pettymys, suuttumus ja syyllisyys. Kolmantena ei jaksa tuntea oikein mitään.

Tunteiden ja huolien jakaminen toisten saman kokeneiden kanssa antaa uusia näkökulmia ja auttaa jaksamaan. Yhdessä arjesta voidaan löytää iloa ja voimaa tuovia asioita. Joskus on myös hyvä jutella jostain ihan muusta.

Aseman Lasten Pasila-toiminta ja Laurea-ammattikorkeakoulun sosionomiopiskelijat ylläpitävät suljettua, vertaistuellista Facebook-ryhmää. Liittymispyynnön yhteydessä ylläpitäjät pyytävät vastaamaan kysymyksiin, joilla varmistetaan, että ryhmään tulijat ovat oikealla asialla.

Vertaistuki-ilta järjestetään Teamsissa eli voit osallistua mistä päin Suomea tahansa. Osallistumislinkki ja muut iltaa koskevat yksityiskohdat jaetaan Facebook-ryhmässä.

Facebook-ryhmä löytyy nimellä Vertaistukiryhmä nuorten rikoksentekijöiden huoltajille. https://www.facebook.com/groups/1958696131188449

Pasila-toiminnassa tehdään töitä rikoksilla oireilevien nuorten kanssa. Työntekijät kulkevat nuoren rinnalla ja tukevat häntä läheis- ja ammattilaisverkostojen kanssa. Tavoitteena on tukea nuorta elämän eri osa-alueilla ja rikoskierteen katkaisussa.

Lisätietoja: Nina Liuko

Flyeri, jossa mustalla pohjalla valkoinen teksti:

Tilaa uutiskirjeemme