Liikkuvan nuorisotyön tutkimuksen julkaisutilaisuus 24.8. hydridinä

Mitä liikkuva nuorisotyö on? Miten se määritellään ja kuinka se asettuu kunnallisen nuorisotyön kehykseen erilaisissa ympäristöissä? Mikä rooli on esimerkiksi Walkers-autolla, mitä mahdollisuuksia ja haasteita kulkuväline nuorisotyöhön tuo? Mitä nuoret liikkuvasta nuorisotyöstä ajattelevat?

Liikkuva nuorisotyö tutkimuksen ”Liikkuen läsnä, hetkessä teille” tutkimusraportin hybridi-julkaisutilaisuus 24.8.2022

Tutkimus liittyy Walkers-autoihin ja Walkers on Wheels 2 -hankkeeseen.

Varaa kalenteristasi ke 24.8. klo 12-14. Tilaisuus järjestetään hybridinä. Etäosallistujille jaetaan osallistumislinkkiä elokuussa. Mikäli haluat osallistua Helsingissä paikan päällä, osoite on: Humanistinen ammattikorkeakoulu, Haaga, Ilkantie 4, 00400 Helsinki.

Tilaisuus on hybridi, eli sitä voi seurata paikan päällä tai verkossa. Ilmoittaudu tilaisuuteen verkkolomakkeella, myös verkkomuotoiseen – niin varmistat että striimauksen linkki saavuttaa sinut elokuussa.

 

Tutkimuksen teemat tiivistettynä

Tutkimushankkeessa on seurattu Aseman Lasten Wauto-toimintaa ja raportissa kuvataan sekä Wautoja nuorisotyönä että yleisesti liikkuvan nuorisotyön  paikkaa ja tulevaisuutta nuorisotyön kentässä. Liikkuvan nuorisotyön toimijoita eri puolilta Suomea yhteen kokoava liikkuvan nuorisotyön verkosto on ollut keskeinen tutkimuksen havainnoinnin ja keskustelun foorumi. 

Julkaisutilaisuudessa Humanistisen ammattikorkeakoulun ja Nuorisotutkimusseuran yhteistyössä toteutetun hankkeen tutkijat esittelevät uutta tutkimusta liikkuvasta nuorisotyöstä, jossa on määritelty liikkuvan nuorisotyön käsite yhdessä kentän toimijoiden kanssa, kuultu työmuotoon liittyviä kokemuksia nuorilta sekä aikuisilta.

Tilaisuudessa tulosten jälkeen kuullaan paneelikeskustelu, jossa ääneen pääsevät liikkuvan nuorisotyön kentän ammattilaiset. 

  

OHJELMA ke 24.8.

 Pääoven edessä voit tutustua Wautoon joko ennen tai jälkeen julkistamistilaisuuden. 

 Klo 12-14

  • Tervetuloa 
  • Avaussanat 
  • Tutkimuksen tiivistävä video 
  • Tulosten esittelyä: Aino Tormulainen, Humak ja Eila Kauppinen, Nuorisotutkimusverkosto 
  • Kommentoiva paneeli: Liikkuva nuorisotyö ja sen tulevaisuus kunnallisessa nuorisotyössä. Osallistujina nuorisotyön ammattilaisia liikkuvan nuorisotyön parista 
  • Opetus- ja kulttuuriministeriön puheenvuoro, johtaja Henni Axelin, OKM, Nuoriso- ja liikuntapolitiikan osasto (NUOLI), Nuorisotyön ja politiikan vastuualue (NV)

 

Ohjelma tarkempine puhujineen sekä tilaisuuden tarkat tilatiedot sekä etäseuraamisen linkki ilmoitetaan elokuussa osoitteessa humak.fi. Tilaisuudesta ei tule jakoon tallennetta.

Hymyilevä nainen kissasilmäisen auton edessä ottaa selfien

Tutkija Aino Tormulainen on tehnyt tiivistä yhteistyötä ja seurannut vuonna 2021-2022 Aseman Lasten Walkers-autojen toimintaa osana tutkimushankketta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tapahtumaan 19.8. mennessä

Tilaisuus on hybridi, eli sitä voi seurata paikan päällä tai verkossa. Ilmoittaudu tilaisuuteen yllä olevalla lomakkeella, myös verkkomuotoiseen – niin varmistat että striimauksen linkki saavuttaa sinut elokuussa.

 

Lisätietoa:

Tuorein tieto tapahtumasta humak.fi

Lue myös:

Wauto pimeässsä talvi-illassa lumen keskellä
Walkers-auton kylki, taustalla kelta-violetein valoin valaistu linna

Tilaa uutiskirjeemme