Avoin vanhempainilta: Mitä sitten kun nuori tekee jotain tyhmää?

Kun lapsesta alkaa kasvaa nuori, niin usein sattuu ja tapahtuu. Koulusta soitetaan, että lapsi on kiusannut. Naapuri tulee kertomaan nuoren tekemästä kepposesta. Miten toimia vanhempana, kun nuori tekee jotain tyhmää? Saako nuoren puhelinta katsoa? Miten säilyttää keskusteluyhteys, kun jotain sattuu? Poliisi ja nuorisotyön ammattilaiset jakavat vinkkinsä avoimessa vanhempainillassa to 28.10. klo 18–19.30.

Järjestämme syys-marraskuussa kolme eri näkökulmista nuorten arkeen ja hyvinvointiin pureutuvaa verkkotilaisuutta vanhemmille. Toisen teemaillan aihe linkittyy lasten ja nuorten itsenäistymiseen, hölmöilyyn ja rajojen rikkomiseen. Avoin vanhempainilta järjestetään Zoomissa to 28.10. klo 18–19.30.

 

Keskustelemassa ja vinkkejä jakamassa:

  • Kristian Paavilainen, Helsingin poliisin ennalta estävä toiminta
  • Eliisa Ahlstedt, yhteisökehittäjä, Löytävä nuorisotyö, Aseman Lapset
  • Minttu Oinonen, Friends suunnittelija-kouluttaja, Aseman Lapset

Ahlstedt on jalkautuvan nuorisotyön ammattilainen, joka kohtaa nuoria päivittäin liikenteen solmukohdissa pääkaupunkiseudulla. Oinonen puolestaan kouluttaa lasten ja nuorten kanssa toimivia ammattilaisia tunne- ja vuorovaikutustaitojen saralla Friends-ohjelman mukaisesti. Paavilainen tuo poliisin näkökulman mukaan keskusteluun.

 

Ilmoittautuminen etätapahtumaan

Vanhemmat ja muut aiheesta kiinnostuneet voivat esittää ennakkoon ja tilaisuuden aikana kysymyksiä asiantuntijoille. Avoin vanhempainilta on suunnattu pääasiassa yli 10-vuotiaiden lasten huoltajille.

Tilaisuudet järjestetään etätapahtumana Zoomin kautta. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki lähempänä ajankohtaa.

–> Ilmoittaudu tämän linkin kautta 27.10. mennessä!

Voit osallistua yhteen tai useampaan tilaisuuteen. Seuraava avoin vanhempainilta järjestetään marraskuussa ti 30.11. klo 1819.30 aiheesta ”Mitä sitten kun lapsestani tuli murkku?”.

Syksyn ensimmäisen vanhempainillan vinkit löytyy tiivistelmänä uutisesta ”Mitä sitten kun kotipiha ei enää riitä?”.

 

Nainen ja mies istuu puiston penkillä murehtien

Avoin vanhempainilta torstaina 28.10. klo 18–19.30.

Ilmoittaudu tämän linkin kautta 27.10. mennessä!

 

 

Tilaa uutiskirjeemme