Blogikirjoitukset

Vähän ekstraa - viisaus asuu ihmisten välissä! 

20.09.2021
Projektityöntekijä Pietro Saari. Tässä taannoin kirjoitin siitä, miten näiden meidän nuorien kanssa pitää aina joskus ajatella laatikon ulkopuolelta ja tehdä vähän ekstraa. Nyt ajattelin kertoa, mitä se ekstra mun mielestä on. Meillä on työssämme paljon yhteistyökumppaneita, ja usein myös he ovat valmiita tekemään vähän ekstraa ja hieman venymäänkin. 
mies nyrkkeilykehässä nyrkkeilyhanskat kädessä.
Nimilappu, jossa Pietron nimi ja piirustuksia sekä tekstiä
02.09.2021

Takaisin koulun penkille

Projektityöntekijä Pietro Saari. Mä en oo ainoa, joka kärsii tällä tapaa koulussa. Jokainen voi miettiä miltä tää kaikki tuntuu esimerkiksi 7–8-vuotiaasta lapsesta, jolla on samankaltaisia oppimisvaikeuksia kuin mulla.
Kaksi henkilöä, joista toisella hammassuojat suussa ja toinen osoittaa häntä sormella ja nyrkillä
17.08.2021

"Mitä ihmeen sporttileiriä te pidätte siellä?"

Projektityöntekijä Pietro Saari. Olemme kesän aikana aloittaneet nuortenporukan kanssa nyrkkeilyharrastuksen, joka alkoi yhden nuoren halusta kokeilla lajia. Kirjoitukseni aiheesta sai alkunsa muutamien ihmisten ihmetyksestä liittyen toiminnasta saatuihin hyötyihin.
Kaksi nuorta hajottaa liiketilan ikkunaa
05.08.2021

Ei sillä niin väliä, kunhan se vaan myy

Projektityöntekijä Pietro Saari. Media ja kustantamot kertovat tarinoita ganstereista ja nostavat jalustalle entisiä rikollisia niin lehtijutuissa kuin kirjojen kansissa. Ihannoidaan ja kerrotaan kiillotettu kuva siitä maailmasta.
Henri Izadi
21.06.2021

Koulukiusaamisen sijaan tulisi puhua kouluväkivallasta

Sosiaalityöntekijä Henri Izadi. Puhekielessä kiusaamisella voidaan tarkoittaa monenlaista. Kiusaamista voi olla lievempää ja vakavampaa, leikkisää tai tahallista toisen satuttamista.
Pietro Saari selkä kameraan päin ja taustalla jalkapallon pelaajia kättelemässä
18.06.2021

Isättömii poikii

Projektityöntekijä Pietro Saari. Terve! Työskentelen projektityöntekijänä Aseman Lapset ry:ssä. Toukokuussa aloitin työt kokoaikaisena Ripa-hankkeessa, ja aloitan samalla pienimuotoisen kirjoitussarjan työstäni rikoksilla ja päihteillä oireilevien nuorten kanssa. Niistä haasteista ja onnistumisista, joita oma taustani työhön tuo sekä parityömallista ammattilaisen rinnalla.
Julia Saarholm ja Pietro Saari
24.05.2021

Kollegani Pietro kääntää vaikeudet voimavaraksi

Tutkimuskoordinaattori Julia Saarholm. Olen viime aikoina saanut tutustua uuteen kollegaani Pietroon, jonka elämä ei ole aina ollut helppoa.
Näytä lisää

© 2020 Aseman Lapset ry