– Tämä on minulle luonnollinen jatkumo, olen itse ollut Walkersissa käyvä nuori, ja halusin jatkaa omaa taivaltani samassa yhteisössä, nyt tukemassa ja kulkemassa itseäni hieman nuorempien rinnalla, kertoo Kalle.

– Mukavinta on nähdä, kuinka uudet nuoret löytävät mukaan toimintaan ja tuntevat sitä samaa yhteisöllisyyttä ja turvaa, jota itse koin hieman nuorempana.

Kalle opiskelee tällä hetkellä toisella paikkakunnalla, mutta on Oulussa myös silloin tällöin.

– No parastahan tässä on se, että voi itse tehdä tätä harrastuksena silloin kun se itselle sopii. On kausia, jolloin voin ilmoittautua kahvilahengaamiseen enemmän, sitten joskus taas omien aikataulujen puolesta vähemmän, kertoo Kalle.

– Walkers-yhteisössä saa olla mukana omana itsenään, turvallisessa ympäristössä. Olet sitten ns. ”nuori” tai jo hieman varttunut.

Kalle Kääriäinen, miksi suosittelisit wapariutta ja vapaaehtoistyötä Walkersissa?

– Paitsi että itseäni nuorempien ihmisten elämässä saa olla mukana, se on jo arvokasta sinällään. Mutta ihan oman itsensäkin vuoksi, tämä on hieno mahdollisuus saada merkityksellisiä aikuiskontakteja muiden wapareiden kanssa. En vaihtaisi tätä vapaaehtoisuutta nyt pois mistään hinnasta, sanoo Kalle.

WALKERS OULU
Oulun Diakonissalaitoksen säätiö

Isokatu 47, 90100 Oulu

Perttu Kemppainen, p. 050 312 8267, perttu.kemppainen@odl.fi
Jyri Salo, p. 050 312 5875, jyri.salo@odl.fi

Walkers Oulu Facebookissa

Tilaa uutiskirjeemme