Haemme joukkoomme nuorisotyön ammattilaista, jolla on vähintään viiden vuoden käytännön kokemus nuorten ja vapaaehtoistyöntekijöiden kanssa työskentelystä. 

Työsuhde on kokopäiväinen, määräaikainen, vuoden kestävä sijaisuus. Eduksi katsotaan alan amk-tason koulutus, työkokemus matalan kynnyksen toiminnasta ja ohjelmattomasta tekemisestä. Työ on vuorotyötä ja tapahtuu pääosin nuorten vapaa-ajalla, iltapainotteisesti Walkers-kahvilassa Helsingin keskustassa.

Jos sinulla on hallussasi ryhmä- ja yksilötyö, nuorison palvelukokonaisuus, yhteistyökumppanien kanssa työskentely sekä myönteisen tunnistamisen työote, laita meille työhakemus ja kerro mitä osaamista ja annettavaa sinulla olisi meille.

Työsuhteeseen sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Viikkotyöaika on 37,5 tuntia. Hakemus, CV ja palkkatoivomus toimitetaan 31.8. mennessä sähköpostilla osoitteeseen hakemukset@asemanlapset.fi

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä ja eri sukupuolta olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia. Arvostamme työyhteisössämme hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja, huumorintajuista työotetta sekä sosiaalisia taitoja.

Asiasta antaa lisätietoja Walkers-nuorisotyöntekijä Taru Oikarinen p. 050 431 3824.

Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitetty nuorisotyön muoto. Helsingin Walkers on kaikille 13–17-vuotiaille nuorille tarkoitettu kohtaamis- ja ajanviettopaikka, joka on toiminut Helsingin keskustassa jo vuodesta 1994. Avoimena nuorisokahvilana toimivan Walkersin henkilökuntana toimii Aseman Lapset ry:n ammattilaisten lisäksi ammattilaisten rinnalla nuoria kohtaavia turvallisia aikuisia, vapaaehtoistyöntekijöitä eli wapareita. Lisätietoja: www.walkers.fi ja www.asemanlapset.fi 

WAUTOWalkers-auto nuorisotilan pihalla Mustasaaressa
06.09.2021
Yksi matkailuautosta liikkuvaksi nuorten kohtaamispaikaksi muunnetuista Walkers-autoista eli Wautoista ajelee syksyllä Mustasaaressa ja Vöyrissä. Tämä Pantteriksi nimetty auto on yksi viidestä eri puolilla Suomea toimivasta Wautosta. Keskiviikkona 8.9. Tiikeri-wauto suuntaa Haminaan ja Puuma-wauto Askolaan. Wautot kiertävät alueillaan joulukuuhun asti. Ilves jatkaa edelleen Kotkan kulmilla.
WALKERSKuvituskuva Walkers-kohtaamispaikasta. Taustalla Walkers-logo ja punainen wip-matto sisäänkäynnin edessä. Etualalla nuorten jalkoja.
01.05.2021
Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitetty nuorisotyön muoto, joka perustuu aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon. Walkerseja toimii kiinteästi tällä hetkellä Helsingin lisäksi kuudella paikkakunnalla, ja nyt toukokuun aikana toimintansa starttaa kolme uutta Walkers-paikkakuntaa: Kuopio, Savonlinna ja Lahti.  
ASEMAN LAPSETAseman Lasten Mikko Riiheläinen ja yhteistyökumppanit jalkautumassa kauppakeskus Triplassa.
16.03.2021
Nuoret tarvitsevat nyt kipeästi turvallisten aikuisten läsnäoloa! Seuraamme viranomaisten ohjeita, ja toimimme ne huomioiden yhdessä kuntien, muiden järjestöjen ja esimerkiksi poliisin kanssa nuorten tarpeisiin vastaten.
WALKERSKuvituskuva Walkers-kohtaamispaikasta. Taustalla Walkers-logo ja punainen wip-matto sisäänkäynnin edessä. Etualalla nuorten jalkoja.
03.03.2021
Kevään aikana perustetaan kolme uutta Walkersia Kuopioon, Lahteen ja Savonlinnaan.

Tilaa uutiskirjeemme

© 2020 Aseman Lapset ry