Haemme joukkoomme nuorisotyön ammattilaista, jolla on vähintään viiden vuoden käytännön kokemus nuorten ja vapaaehtoistyöntekijöiden kanssa työskentelystä. 

Työsuhde on kokopäiväinen, määräaikainen, vuoden kestävä sijaisuus. Eduksi katsotaan alan amk-tason koulutus, työkokemus matalan kynnyksen toiminnasta ja ohjelmattomasta tekemisestä. Työ on vuorotyötä ja tapahtuu pääosin nuorten vapaa-ajalla, iltapainotteisesti Walkers-kahvilassa Helsingin keskustassa.

Jos sinulla on hallussasi ryhmä- ja yksilötyö, nuorison palvelukokonaisuus, yhteistyökumppanien kanssa työskentely sekä myönteisen tunnistamisen työote, laita meille työhakemus ja kerro mitä osaamista ja annettavaa sinulla olisi meille.

Työsuhteeseen sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Viikkotyöaika on 37,5 tuntia. Hakemus, CV ja palkkatoivomus toimitetaan 31.8. mennessä sähköpostilla osoitteeseen hakemukset@asemanlapset.fi

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä ja eri sukupuolta olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia. Arvostamme työyhteisössämme hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja, huumorintajuista työotetta sekä sosiaalisia taitoja.

Asiasta antaa lisätietoja Walkers-nuorisotyöntekijä Taru Oikarinen p. 050 431 3824.

Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitetty nuorisotyön muoto. Helsingin Walkers on kaikille 13–17-vuotiaille nuorille tarkoitettu kohtaamis- ja ajanviettopaikka, joka on toiminut Helsingin keskustassa jo vuodesta 1994. Avoimena nuorisokahvilana toimivan Walkersin henkilökuntana toimii Aseman Lapset ry:n ammattilaisten lisäksi ammattilaisten rinnalla nuoria kohtaavia turvallisia aikuisia, vapaaehtoistyöntekijöitä eli wapareita. Lisätietoja: www.walkers.fi ja www.asemanlapset.fi 

Tilaa uutiskirjeemme