Haemme joukkoomme nuorisotyön ammattilaista, jolla on vähintään viiden vuoden käytännön kokemus nuorten ja vapaaehtoistyöntekijöiden kanssa työskentelystä. 

Työsuhde on kokopäiväinen, määräaikainen, vuoden loppuun kestävä sijaisuus. Eduksi katsotaan alan amk-tason koulutus, työkokemus matalan kynnyksen toiminnasta ja ohjelmattomasta tekemisestä. Työ on vuorotyötä ja tapahtuu pääosin nuorten vapaa-ajalla, iltapainotteisesti Walkers-kahvilassa Helsingin keskustassa.

Jos sinulla on hallussasi ryhmä- ja yksilötyö, nuorison palvelukokonaisuus, yhteistyökumppanien kanssa työskentely sekä myönteisen tunnistamisen työote, laita meille työhakemus ja kerro mitä osaamista ja annettavaa sinulla olisi meille.

Työsuhteeseen sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Viikkotyöaika on 37,5 tuntia. Hakemus, CV ja palkkatoivomus toimitetaan toimintavastaava Mauri Mujuselle 31.3. mennessä sähköpostilla osoitteeseen mauri.mujunen@asemanlapset.fi

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä ja eri sukupuolta olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia. Arvostamme työyhteisössämme hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja, huumorintajuista työotetta sekä sosiaalisia taitoja.

Asiasta antaa lisätietoja nuorisotyöntekijä Nkiru (Kiiru) Ikegwuonu, p. 050 467 4242.

Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitetty nuorisotyön muoto. Helsingin Walkers on kaikille 13–17-vuotiaille nuorille tarkoitettu kohtaamis- ja ajanviettopaikka, joka on toiminut Helsingin keskustassa jo vuodesta 1994. Avoimena nuorisokahvilana toimivan Walkersin henkilökuntana toimii Aseman Lapset ry:n ammattilaisten lisäksi ammattilaisten rinnalla nuoria kohtaavia turvallisia aikuisia, vapaaehtoistyöntekijöitä eli wapareita. Lisätietoja: www.walkers.fi ja www.asemanlapset.fi 

 

.

Työaika: 37,5 tuntia viikossa, työ on iltapainotteista.

Paikka: Walkers Helsinki, Urho Kekkosen katu 4–6, 00100 Helsinki.

Työn kesto: vuoden loppuun, aloitus mahdollisimman pian.

Palkkaus: palkkatoivomus

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 31.3.2022 Walkers Helsingin toimintavastaava Mauri Mujuselle osoitteella mauri.mujunen@asemanlapset.fi.

Lisätietoja voit kysellä tulevalta kollegaltasi Kiirulta p. 050 467 4242.

Tilaa uutiskirjeemme