KOHTI TYÖTÄ!

Ti 4.10. klo 16–18 Ohjaamo Helsingissä (Fredrikinkatu 48, katutaso)

Autamme sinua rennolla otteella tekemään hyvän CV:n. Paikalla on nuorten kanssa työskenteleviä ammattilaisia. Mukana työstämisessä on sarjakuvataiteilija Noora Västinen, joka on erikoistunut luovan CV:n tekemiseen. Tule hakemaan vinkit oman osaamisen tunnistamiseen ja pääset työnhaun alkuun. Tapahtumassa voit myös halutessasi harjoitella työhaastattelua.

 


KIINNOSTAAKO OPISKELU?

Ke 5.10. klo 10–13 Walkers-kahvilalla

(Urho Kekkosen katu 4-6)

Mietitkö opintoja? Kaipaatko tietoa aloista ja opiskeluun liittyvistä asioista? Tule keskustelemaan opon, kuraattorin sekä opiskeluvalmentajan kanssa ja saamaan vastauksia askarruttaviin kysymyksiin!

 


SISÄLTÖÄ VAPAA-AIKAAN

To 6.10. klo 10-13 HNMKY:n Malmin palloiluhallilla (Siemenkuja 3)

Paikalla mahdollisuus liikunnalliseen tekemiseen, Esport-toimintaan tutustumiseen sekä etsivän nuorisotyön työntekijöiden tapaamiseen! Mukana myös seinätön työpaja, jonka kautta alle 29-vuotiailla nuorilla on mahdollisuus tutustua ja saada kokemusta työelämästä.

 


OLETKO VAILLA YHTEISÖLLISYYTTÄ?

To 6.10. klo 16-18 Kohtaus Malmilla (Torikatu 3)

Kohtauksella fiilistellään yhteisöllisyyttä. On tärkeä löytää oma paikkansa ja jotain sellaista tekemistä, josta innostuu. Siksi on olemassa Kohtaus Malmi. Kaupunkiolohuone 18-35-vuotiaille. Tervetuloa käymään ja tutustumaan ihmisiin ja osallistumaan tapahtumiin. Myös silloin kun maailma murjoo.

 


LUOVUUTTA PÄIVÄÄN!

Pe 7.10. klo 13-15

Itä-Helsingin Kulttuuripaja Kuplassa (Vanhanlinnantie 3)

Esittelyssä Kulttuuripajat Kupla ja Elvis sekä Mieletöntä valoa -mediatoiminta. Kaikki toiminnat ovat 18–35-vuotiaille ja maksuttomia.

Mukana myös Nuorisotakuutalon etsivät nuorisotyöntekijät esittelemässä toimintaa.

 


Järjestää: NEET-verkosto

www.neetverkosto.net

Lisätiedot Starttiviikosta:

www.neetverkosto.net/tapahtumat

Ota yhteyttä! Mika Rouvinen,

mika.rouvinen@asemanlapset.fi, p. 050 471 3999

Tilaa uutiskirjeemme