Oletko 18–29-vuotias nuori aikuinen? Oletko reipas ja tulet hyvin juttuun ihmisten kanssa? Oletko tällä hetkellä työtön ja kiinnostunut työstä nuorten parissa? Saatat olla etsimämme Walkers-tilanmestari!

.

Walkers Helsinkiin Kamppiin haetaan nuorten parissa toimivaa tilanmestaria. Tilanmestarin työhön kuuluu ensisijaisesti nuorten kohtaamista, ja lisäksi jonkin verran vahtimestarin töitä ja toimistohommia. Tilanmestarina pääset tekemään monipuolisia tehtäviä yhdessä nuorisotyöntekijöiden, vapaaehtoistyöntekijöiden ja nuorten kanssa. Nuorisotyöhön suuntautuminen ei ole välttämätöntä mutta katsotaan toki eduksi.

Walkers Helsinki on 13–17-vuotiaille nuorille tarkoitettu kahvila ja ajanviettopaikka, jossa heille on aina tarjolla turvallisten aikuisten läsnäoloa. Walkers on nuorten keskuudessa suosittu kahvila.

Lisää tietoa Walkers-toiminnasta.

 

Tilanmestarina 

–  toimit turvallisena aikuisena ja nuorten kävijöiden vastaanottajana

–  työskentelet kahvilatyöntekijänä

–  innostat nuoria järjestämään ohjelmanumeroita

–  huolehdit arkisesta tiedottamisesta

–  huolehdit laitteiden ja varusteiden kunnossapidosta ja osallistut tilojen siivoamiseen

–  osallistut tarvittaessa jalkautumiseen ja erilaisiin tapahtumiin

–  hoidat jonkin verran myös toimistotehtäviä

 

Aseman Lapset ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Järjestön luonteeseen kuuluu nopea reagoiminen nuorten elämässä tapahtuviin muutoksiin. 
 
Toimintamuotojamme Walkers-toiminnan lisäksi ovat nuorten turvallista ajanviettoa julkisissa tiloissa tukeva löytävä nuorisotyö, tunne- ja vuorovaikutustaitoja vahvistava Friends-toiminta, alaikäisten sovitteluun keskittyvä katusovittelutoiminta, kiusaamiseen puuttuva K-0 -työ sekä nuorten rikoskierteen katkaisemiseen tähtäävät Pasila-työ ja Ripa-hanke.   

Palveluiden pirunpolskasta nuorten nuotteihin – tutkimushankkeessa selvitetään, miten palvelurakenteet vastaisivat paremmin rikoksilla oireilevien nuorten tarpeisiin. Lisäksi tehostamme putoamisvaarassa olevien nuorten ohjaus- ja tukipalveluita Nexus-hankkeessa, tuemme erityistä tukea tarvitsevien nuoria Yhdessä yksikään ei putoa -hankkeessa ja parannamme opiskeluturvallisuutta Turo 3.0 -hankkeen avulla.

 

 

.

Työaika: 37,5 tuntia viikossa, työ on iltapainotteista.

Paikka: Walkers Helsinki, Urho Kekkosen katu 4–6, 00100 Helsinki.

Työn kesto: 10 kk, aloitus mahdollisimman pian.

Palkkaus: noin 1750 €/kk + tietyt luontaisedut. Rahoitus tulee STEA:n Paikka auki -ohjelmasta.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään pe 30.9.2022 Walkers Helsingin toimintavastaava Mauri Mujuselle osoitteella mauri.mujunen@asemanlapset.fi.

Lisätietoja voit kysellä tulevalta kollegaltasi Kiirulta p. 050 467 4242.

Walkers-Helsingin tunnuslukuja vuodelta 2021.

Tilaa uutiskirjeemme

© 2020 Aseman Lapset ry