Aseman Lapset ry toimii valtakunnallisena taustayhteisönä kaikille Walkerseille. Walkersien käytännön toiminnasta vastaa paikallinen taustayhteisö, kuten kunta, seurakunta tai kolmannen sektorin toimija.

Walkers-toimintaan liittyminen ei maksa taustayhteisöille mitään, mutta paikallisesti sillä täytyy olla riittävä oma rahoitus, tilat sekä muut oleelliset toimintaresurssit. Walkersissa mukana oleminen antaa etuja ja vahvuuksia kuten valtakunnallisen tunnettuuden, selkeän ja valmiin toimintamuodon sekä säännöllisiä tapaamisia ja koulutuksia muiden Walkersien kanssa.

Walkers paikkakunnallesi?

Tiedustele lisää: Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava Minna Lahtela, p. 040 777 8683, minna.lahtela@asemanlapset.fi

Kysy lisää!

Minna Lahtela

valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava

Ajankohtaista

WALKERSKuvituskuva Walkers-kohtaamispaikasta. Taustalla Walkers-logo ja punainen wip-matto sisäänkäynnin edessä. Etualalla nuorten jalkoja.
01.05.2021
Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitetty nuorisotyön muoto, joka perustuu aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon. Walkerseja toimii kiinteästi tällä hetkellä Helsingin lisäksi kuudella paikkakunnalla, ja nyt toukokuun aikana toimintansa starttaa kolme uutta Walkers-paikkakuntaa: Kuopio, Savonlinna ja Lahti.  
ASEMAN LAPSETAseman Lasten Mikko Riiheläinen ja yhteistyökumppanit jalkautumassa kauppakeskus Triplassa.
16.03.2021
Nuoret tarvitsevat nyt kipeästi turvallisten aikuisten läsnäoloa! Seuraamme viranomaisten ohjeita, ja toimimme ne huomioiden yhdessä kuntien, muiden järjestöjen ja esimerkiksi poliisin kanssa nuorten tarpeisiin vastaten.
WALKERSKuvituskuva Walkers-kohtaamispaikasta. Taustalla Walkers-logo ja punainen wip-matto sisäänkäynnin edessä. Etualalla nuorten jalkoja.
03.03.2021
Kevään aikana perustetaan kolme uutta Walkersia Kuopioon, Lahteen ja Savonlinnaan.
WALKERSAuki oleva ovi, jonka yläpuolella teksti Walkers-talo.
28.12.2020
Helsingin keskustassa toimivalle nuorten Walkers-talolle on kahden vuoden etsinnän jälkeen löytynyt uudet tilat. Toiminta siirtyy helmikuussa vanhalta linja-autoasemalta kivenheiton päähän osoitteeseen Urho Kekkosen katu 4-6. Aseman Lapset ry:n ylläpitämä Walkers-kahvila on toiminut yli kymmenen vuotta Kampin Narinkkatorilla kauppakeskusta vastapäisessä rakennuksessa, jonka omistusjärjestelyjen takia uusi paikka on ollut etsinnässä jo muutaman vuoden ajan.

Tilaa uutiskirjeemme

© 2020 Aseman Lapset ry