Paulig

Kahvipaahtimo Paulig on Walkers-toiminnan pitkäaikaisin yhteistyökumppani. Paulig mahdollistaa nuorisoystävälliset kahvihinnat kaikissa Walkerseissa.
Sinebrychoffin logo.

Sinebrychoff

Sinebrychoff oy on Walkers-toiminnan pitkäaikainen kanssakulkija. Sinebrychoff on tarjonnut Walkerseille virvoitusjuomat ja avustanut valtakunnallista toimintaa vuosittaisella tukisummalla jo vuodesta 2005 lähtien.

Corellia

Helsinkiläinen web-suunnitteluun ja kouluttamiseen erikoistunut Corellia on toteuttanut lukuisia luovia projekteja pro bono -töinä. Muun muassa kaikkien Wautojen teippaukset, Walkers-logot sekä Walkers-verkkosivut.
Sininen viivapiirros maisemasta ja alla teksti Saaren Taika.

Saaren Taika / Topaz Oy

Perniöläinen Saaren Taika (Topaz Oy) toimii yhteistyökumppanina ja osarahoittajana vuoden mittaisessa kehittämisprojektissa, jossa on palkattu nuorisotyöntekijä paikalliseen akuuttiin tarpeeseen Perniössä ja lähialueella. Rahoituksen turvin myös koulutetaan turvallisia aikuisia vapaaehtoistyöntekijöitä toimimaan lasten ja nuorten parissa. Työssä käytetään Walkers-toimintatapaa, ja sen pääkohderyhmänä ovat 16–18-vuotiaat nuoret. 

Tilaa uutiskirjeemme

© 2020 Aseman Lapset ry