WALKERS-toimintavastaavakoulutus 1.3-13.4. etänä

”Walkers- ja vapaaehtoistoiminnan johtaminen ja organisointi osana nuorisotyötä” on ainutlaatuinen koulutuskokonaisuus, joka keväällä 2022 järjestetään poikkeuksellisesti kaikille avoimena koulutuksena. Nelipäiväinen etäkoulutus järjestetään maalis-huhtikuussa.

 

Walkers-toiminta on nuorisotyön muoto, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Toimintavastaavakoulutus järjestetään neljänä päivänä etäyhteydellä Teamsissä. Lisäksi koulutukseen kuuluu itsenäistä työskentelyä. Koulutuspäivät ovat tiiviit, keskustelua, kysymyksiä ja taukoja unohtamatta. Syvennymme erityisesti Walkers-ideologiaan, -toimintaperiaatteisiin sekä vapaaehtoistoiminnan johtamiseen ja organisointiin.

Pääkouluttajana toimii Aseman Lapset ry:n valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava Minna Lahtela. Lisäksi kouluttajina toimivat Atso Juote/Werka Oy, Jarkko Soininen/Aretai Oy sekä Aseman Lapset ry:stä mm. Niilo Karjalainen ja Miikka Kortelainen.

Tarjoamme koulutuksen myös Wautolla toimineille ja muille Walkers-toiminnasta kiinnostuneille alan ammattilaisille. Koulutukseen osallistuminen ei velvoita osallistujilta Walkers-toimintaan liittymistä.

Koulutus on osallistujille ilmainen. Koulutuksesta saa osallistumistodistuksen. Koulutukseen kuuluu koulutuspäivien lisäksi tutustuminen itseopiskelumateriaaliin sekä mahdolliset välitehtävät.

 

Koulutuspäivät ja niiden teemat:

Ti  1.3.2022 klo10-16            TEAMS: Walkers-ideologia ja Walkers-toimintaperiaatteet

Ma 21.3.2022 klo 9-16         TEAMS: Vapaaehtoisten johtaminen

Ti 29.3.2022 klo 9-16            TEAMS: Dialogisuus, vapaaehtoisten rekrytointi ja koulutus, viestintä ja sosiaalinen media

Ti 13.4.2022 klo 9-16            TEAMS: Raportointi ja vaikuttaminen, Walkers-yhteistoiminta, vapaaehtoisten palkitseminen ja kiittäminen

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan ma 14.2.2022 mennessä.

Ilmoittaudu

Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla tarkennettu ohjelma (aikataulut ja ohjelma alustavat, koska ulkopuoliset kouluttajat on vielä varmistamatta), linkit etä-koulutuksiin sekä ennakkotehtäväksi muutamia materiaaleja luettavaksi ennen koulutuspäiviä.

 

Lisätietoja

valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava Minna Lahtela

+358 40 777 8683

minna.lahtela@asemanlapset.fi

sininen walkers-logo

Tilaa uutiskirjeemme