Avoin vanhempainilta: Mitä sitten kun kotipiha ei riitä?

Kun lapsesta alkaa kasvaa nuori, niin usein elinpiirikin kasvaa. Nuori alkaa liikkua kauemmas kodista ja lähiön pikkukaupan kulmilta. Julkinen liikenne mahdollistaa paikasta toiseen liikkumisen hujauksessa. Mitä vanhemman ja aikuisen olisi hyvä tietää nuorten hengailupaikoista? Missä saa olla ja mihin aikaan? Tarvitaanko rahaa tai matkakorttia?

 

Liity mukaan tapahtumaan klo 18 tämän linkin kautta: https://us06web.zoom.us/j/85760073613

Järjestämme syys-marraskuussa kolme eri näkökulmista nuorten arkeen ja hyvinvointiin pureutuvaa verkkotilaisuutta vanhemmille. Ensimmäisen teemaillan aihe linkittyy lasten ja nuorten itsenäistymiseen ja siihen, miten kehitysvaiheisiin liittyy myös arjen laajeneminen kodin ulkopuolelle. Avoin vanhempainilta järjestetään Zoomissa ke 29.9. klo 18–19.30.

Keskustelemassa ja vinkkejä jakamassa jalkautuvan nuorisotyön ammattilaiset:

  • Ville Sirviö, Espoon Nuorisotyö Raiteilla -hankkeesta
  • Eliisa Ahlstedt, yhteisökehittäjä, Löytävä nuorisotyö, Aseman Lapset
  • Minttu Oinonen, Friends suunnittelija-kouluttaja, Aseman Lapset

Sirviö ja Ahlstedt ovat jalkautuvan nuorisotyön ammattilaisia, jotka kohtaavat nuoria päivittäin liikenteen solmukohdissa pääkaupunkiseudulla. Oinonen puolestaan kouluttaa lasten ja nuorten kanssa toimivia ammattilaisia tunne- ja vuorovaikutustaitojen saralla Friends-ohjelman mukaisesti.

Vanhemmat ja muut aiheesta kiinnostuneet voivat esittää ennakkoon ja tilaisuuden aikana kysymyksiä asiantuntijoille. Avoin vanhempainilta on suunnattu pääasiassa yli 10-vuotiaiden lasten huoltajille.

Tilaisuudet järjestetään etätapahtumana Zoomin kautta. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki lähempänä ajankohtaa.

Ilmoittaudu tämän linkin kautta 28.9. mennessä!

Voit osallistua yhteen tai useampaan tilaisuuteen. Muut avoimet vanhempainillat järjestetään myöhemmin syksyllä lokakuussa ja marraskuussa.

 

Liity mukaan tapahtumaan klo 18 tämän linkin kautta: https://us06web.zoom.us/j/85760073613

Mikäli sinulla on ongelmia etätapahtumaan liittymisessä, voit olla yhteydessä viestintäkoordinaattori Essi Puustiseen, puh. 050 3479 791.

Keinuja puistossa

Keskiviikkona 29.9. klo 18–19.30.

Ilmoittaudu tämän linkin kautta 28.9. mennessä!

 

Tilaa uutiskirjeemme