Noora Syrjänen toimii Walkers-nuorisotyöntekijänä Helsingin Walkers-kahvilalla. Uudessa roolissaan hän on toiminut nyt kaksi kuukautta, mutta on aiemmin olllut kahvilalla talonmestarina ja nuorisotyöntekijänä.

– On ollut ihana palata kahvilalle töihin. Oli jo ikävä! Toki nyt on uusi tila ja uudet työkaverit, mutta Walkersin toimintamalli ja aidot kohtaamiset ovat pysyneet samana, Noora iloitsee.

Walkers Helsingin kahvila on avoinna koko kesän ajan 13-17-vuotiaille nuorille.

– Arkisin klo 14-19 on kahvila auki, ja olen täällä koko kesän lukuun ottamatta muutamaan pidempää festariviikonloppua. Aiotaan myös jalkautua enemmän keskustan alueella kohdaten nuoria ja toivottaen heidät tervetulleiksi kahvilalle.

Kahvilalla järjestetään Walkers-vapaaehtoisten eli wapareiden kanssa myös erilaisia toimintailtoja, jolloin nuorten kanssa päästään syömään pizzaa, kokeilemaan tanssimista tai shakin peluuta. Näin tuodaan wapareiden ja ehkä löydetään nuorten omia vahvuuksia tekemisen yhteydessä.

 

– Toivon, että kahvilalla tulee kesällä käymään paljon nuoria. Voisin ehkä lähteä mukaan myös jollekin kesäretkelle, jos nuoret vaikka pienellä porukalla mukaan pyytävät.

Helsingin Walkers on kaikille 13–17-vuotiaille nuorille tarkoitettu kohtaamis- ja ajanviettopaikka osoitteessa Urho Kekkosen katu 4-6. Walkers-kahvila on auki maanantaista perjantaihin klo 14-19 (juhannukseen asti myös lauantaina klo 14-18). Ammattilaisten rinnalla nuoria kohtaavat aikuiset vapaaehtoistyöntekijät – Waparit

 

Lisätietoja Walkers Helsingistä: https://asemanlapset.fi/toimintamuotomme/walkers/walkershelsinki/

 

tilastograafi, jossa lukuja

Tilaa uutiskirjeemme