Hankkeen lopputapahtuma 8.2.23 – Yhteistyöllä voimme ehkäistä toisen asteen opintojen keskeytymistä

Save the date: Yhdessä yksikään ei putoa -hankkeen päätöstilaisuus ke 8.2.2023

Tilaisuus järjestetään etänä.

Mitä saadaan aikaan, kun yhdistetään nuorisotyön, työhönvalmennuksen sekä oppilaitosten opetus-, ohjaus- ja tukihenkilöstön osaamista?

Miten sosiaalista hyvinvointia, yhteisöllisyyttä, opintoihin kiinnittymistä ja työelämätaitoja voidaan tukea opiskelun arjessa? Entä miten tunne- ja vuorovaikutustaitojen työkalupakkia voidaan vahvistaa, jotta opiskelijalla on paremmat valmiudet kohdata haasteita opiskelu- ja työelämässä?

Live-säätiön, Business College Helsingin ja Aseman Lasten yhteishankkeessa on vuosien 2021–2023 aikana työskennelty erityistä tukea tarvitsevien tai putoamisvaarassa olevien nuorten opintojen sujuvoittamiseksi.

Erityistä huomiota on kiinnitetty siirtymävaiheisiin kuten opintojen aloitukseen sekä harjoitteluihin ja varsinaiseen työelämään siirtymiseen ja työyhteisön valmennukseen nuorisonäkökulmasta. Missä on onnistuttu, mikä on ollut haastavaa, mitä matkan varrella on oivallettu?

Tilaisuudessa kuullaan Live-säätiön, Business College Helsingin ja Aseman Lasten edustajien puheenvuorot sekä hankkeen toiminnassa mukana olleiden nuorten ajatuksia vapaa-ajan tuen ja työhönvalmennuksen tuomista hyödyistä.

Lämpimästi tervetuloa! Viestiä saa mieluusti jakaa aiheen parissa työskenteleville tai siitä muuten kiinnostuneille. 

Ilmoittaudu mukaan!

 

Yhdessä yksikään ei putoa -hankkeen lopputapahtuman banneri. Ylhäällä hankkeen sekä mukana olevien toimijoiden logot: Helsinki Business College, Live, Aseman Lapset sekä rahoittaja Euroopan unioni / Euroopan sosiaalirahasto. Alla viisi piirroshahmoa kuvastaa yhteisöllisyyttä. Teksti vihreässä laatikossa: Yhdessä yksikään ei putoa! -hankkeen lopputapahtuma ke 8.2.2023 klo 12–14.30

Tilaa uutiskirjeemme