Palveluiden pirunpolskasta nuorten nuotteihin -päätösseminaari ti 16.5. Helsingissä

Lapset ja nuoret esiin vallankäytön ja valtarakenteiden takaa – Tervetuloa kuulemaan Palveluiden pirunpolskasta nuorten nuotteihin -tutkimushankkeen tuloksia, keskustelemaan ja verkostoitumaan! 

Palveluiden pirunpolskasta nuorten nuotteihin -tutkimushankkeessa on vuodesta 2021 asti laajan asiantuntijaryhmän kanssa tutkittu ja etsitty ratkaisuja siihen, miten palvelurakenteita tulisi kehittää, jotta ne vastaisivat paremmin rikoksilla oireilevien nuorten tarpeisiin.

Pirunpolskalla tarkoitetaan nykyisten palvelujen tilaa, jossa rakenteet vaikeuttavat nuorten tarpeisiin tarttumista sellaisina kokonaisuuksina, joita kompleksisten ongelmien kohtaaminen edellyttää.

Hankkeen päätöstilaisuudessa kuullaan tutkimustulosten lisäksi taiteen ja kulttuurin mahdollisuuksista nuorten rikoskierteiden katkaisussa sekä erityisnuorisotyön näkökulmaa nykyisessä palvelujärjestelmässä työskentelystä. Ääneen pääsevät myös nuoret itse taiteen keinoin.

Tarkempi ohjelma lähetetään ilmoittautuneille lähempänä tilaisuutta!

Aika: ti 16.5.2023 klo 9–15.30 (kahvitarjoilu 8.30 alkaen)
Paikka: Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen päärakennus, Mannerheimintie 166, Helsinki

Ilmoittaudu mukaan!

Lisätietoja: Jessica Hakala, p. 050 439 4433, jessica.hakala@asemanlapset.fi

Tutkimushanketta on rahoittanut Koneen Säätiö, ja se on toteutettu yhteistyössä Vaasan yliopiston sosiaali- ja terveyshallintotieteiden kompleksisuustutkimusryhmän kanssa.

Kuvituskuva. Kuvattu kohti taivasta, jota vasten näkyy puita ja ilmassa leijuvia saippuakuplia. Vasemmassa laidassa lentää lintu.

Tilaa uutiskirjeemme