Keskustelutilaisuus 24.3. Kuinka vahvistaa lasten ja nuorten uskoa tulevaan?

Uusimman kouluterveyskyselyn mukaan ala- ja yläkouluikäiset ovat tyytymättömämpiä elämäänsä kuin aiemmin. He kokevat terveydentilansa huonommaksi, kärsivät mielialaan liittyvistä ongelmista aiempaa enemmän ja tuntevat itsensä yksinäisemmiksi kuin aiempina vuosina. Epävarmuus tulevasta ja pitkään jatkuneet poikkeusolot aiheuttavat näköalattomutta. Tulevaa on vaikea suunnitella, arjesta puuttuu merkityksellisiä kohtaamisia ja monella myös mielenterveys järkkyy.

Aseman Lapset ry:n järjestämässä Café Walkers -keskustelutilaisuudessa 24.3. klo 14-15.30 kuullaan ja keskustellaan siitä, miten lapsia ja nuoria voidaan tukea, ja vahvistaa heidän uskoaan valoisaan tulevaisuuteen. Mitä voidaan tehdä, jotta lasten ja nuorten pahoinvointi vähenisi eikä muuttuisi syvemmäksi ja vakavammiksi mielenterveyden ongelmiksi?

Tilaisuuden teemoja alustamassa ovat apulaisrehtori Sanna Välitalo Vuorelan koulukodin koulusta, opiskeluvalmentaja Tuire Strandberg Helsingin yhteislyseosta sekä sosionomiopiskelija Ingrid Väyrynen.

Tilaisuus järjestetään Zoomin kautta, linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.

 

Tervetuloa mukaan!

 

Café Walkersit ovat Aseman Lasten järjestämiä keskustelutilaisuuksia lapsia ja nuoria työssään kohtaaville ammattilaisille ja asiantuntijoille. Kutsumme säännöllisesti eri alojen ammattilaisia kahvikupin äärelle – tai etäyhteyden päähän – pohtimaan lapsiin ja nuoriin liittyviä ajankohtaisia ilmiöitä. Keskustelua viritetään aiheeseen liittyvillä asiantuntija-alustuksilla.

 

Ilmoittaudu tästä

 

Kuinka vahvistaa lasten ja nuorten uskoa tulevaan?

Tilaa uutiskirjeemme