Fun Friends -ohjaajakoulutus 23.11. ja 25.11. etänä

Fun Friends -ohjelma on suunnattu varhaiskasvatus- ja alkuopetusikäisille lapsille. 

Friends on lasten, nuorten ja vanhempien mielen hyvinvointia edistävä sekä ahdistusta ja masennusta ennaltaehkäisevä ohjelma.

Ohjelma opettaa lapsia,nuoria ja vanhempia tunnistamaan ja käsittelemään tunteita, kannustaa myönteisiin ajattelumalleihin sekä tarjoaa selviytymiskeinoja vastoinkäymisten ja pettymysten kohtaamiseen. Friends-ohjelma vahvistaa lasten ja nuorten minäkuvaa ja itsetuntoa sekä lisää uskoa omaan pärjäävyyteen.

Ohjelma on suunniteltu käytettäväksi erilaisissa ryhmissä, esimerkiksi päiväkodeissa, kouluissa sekä nuoriso- ja sosiaalityössä. Sitä voidaan hyödyntää myös lasten ja nuorten kanssa tehtävässä yksilötyössä.

Friends-ohjelman käyttö osana omaa työtä edellyttää ohjaajakoulutuspäivään osallistumista. Koulutuksessa tutustutaan ohjelman teoreettisiin lähtökohtiin, sisältöihin sekä käytännön toteutukseen. Koulutuksiin ovat tervetulleita kaikki lasten- ja nuorten kanssa työskentelevät ammattilaiset.

Koulutuksen hinta on 110 € ja se sisältää Friends-ohjelman ohjaajan oppaan sekä yhden työkirjan.

Friends-ohjelmasta on käytössä neljä eri versiota. Fun Friends -ohjelma on suunnattu varhaiskasvatus- ja alkuopetusikäisille lapsille.

Ohjaajakoulutus järjestetään etänä 23.11. ja 25.11.2021 Koulutus on kaksiosainen, ja kesto molempina päivinä klo 9-12.

Kaksi henkilöä kirjoittaa muistiinpanoja pöydän ääressä, jossa on kuvakortteja.

Tilaa uutiskirjeemme