Etävanhempainilta teinien vanhemmille 26.3.

Aseman Lasten suositut etävanhempainillat teinien vanhemmille tulevat taas! Tänä keväänä kokoonnutaan kahtena iltana maalis- ja toukokuussa monia vanhempia mietityttävien aiheiden äärelle: nyt puhutaan muun muassa teinin ihmissuhteista ja vapaa-ajanvietosta.

 

Kevään ensimmäinen avoin etävanhempainilta tiistaina 26.3. klo 18–19.30:

”Kenen kanssa sä meet?”
Kuinka tukea nuorta ihmissuhteiden viidakossa

 

Maaliskuun vanhempainillassa puhutaan nuoren ihmissuhteista ja vanhemman roolista niiden kiemuroissa. Nuoren suhde vanhempiin, kavereihin, ihastuksen kohteisiin ja muihin ihmisiin muuttuu hurjalla vauhdilla ja aiheuttaa monenlaisia tunteita ja tilanteita.

Miten voin vanhempana olla tukemassa nuortani ihmissuhteiden viidakossa? Kuinka voin auttaa yksinäisyyden, sydänsurujen tai riitojen keskellä? Kuinka osaan näyttää hyvää esimerkkiä vuorovaikutustaidoissa ja miten voin kannustaa turvallisiin kaveri- ja seurustelusuhteisiin?

Illan aikana äänessä ovat Aseman Lasten työntekijät Minttu Oinonen ja Saara Kankaanpää sekä sosiaalipedagogi Emnet Tarer. Minttu Oinonen toimii mielen hyvinvointia tukevan Friends-ohjelman toimintavastaavana ja Saara Kankaanpää kiusaamiseen puuttuvassa K-0-toiminnassa. Emnet Tarer on on työskennellyt muun muassa koulukuraattorina ja sosiaaliohjaajana.

ILMOITTAUDU MUKAAN!

 

Ps. Kevään toinen vanhempainilta pidetään 15.5. Silloin puhutaan nuorten vapaa-ajanvietosta. Tule mukaan!

 

Vanhempainilta 26.3.

Tilaa uutiskirjeemme