Bussi ei koronatilanteen takia voi palvella nuoria kohtaamispaikkana. Tästä syystä loppukeväälle ei ole myöskään yhtä toiminta-aluetta, vaan toimintaa kohdennetaan tarpeen mukaan. Bussin työntekijöitä voi kohdata pääkaupunkiseudun kauppakeskuksissa ja muissa nuorten suosimissa kokoontumispaikoissa kaupungilla sekä verkossa Walkersin Discord-kanavalla ja Sekasin-chatissa.

Seuraavien viikkojen aikana bussitiimiä voi tavata Helsingin Laajasalossa, jossa tiimi on jalkautunut yhteistyökumppaneiden kanssa myös alkuvuoden ajan. Lisäksi bussilaiset jalkautuvat yhdessä muun muassa löytävän nuorisotyön työntekijöiden kanssa Helsingin keskustan alueella sekä Pasilan Triplassa, tarpeen mukaan myös muualla pääkaupunkiseudulla.

Walkersin Discord-kanava on auki maanantaisin ja torstaisin klo 18–21. Tuttujen ammattilaisten lisäksi mukana kanavalla on myös vapaaehtoisia.

Suomen Mielenterveysseura ry:n koordinoima Sekasin-chat on suunnattu 12–29-vuotiaille ja se on auki arkisin 9–00 ja viikonloppuisin 15–00.

23.4. nuorille järjestetään myös etäbussi-ilta Youtuben välityksellä. Iltaan tulee vierailemaan Aseman Lasten Tyttötyö-projektissa vuosina 2019–2020 työskennellyt nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja, neuropsykiatrinen valmentaja, seksuaalineuvoja sekä seksuaaliterapeutti Maarit Taipalinen sekä poliisi Helsingin ennalta estävästä toiminnasta.

Toukokuulle on suunnitteilla nuorten turvallisuuskartoitusta jalkautumisten ohessa ainakin Helsingin keskustassa.

Lisätietoja: Walkers-bussin toimintavastaava Mika Rouvinen, p. 050 471 3999 tai mika.rouvinen@asemanlapset.fi

Tilaa uutiskirjeemme