Stationens Barn och Reddy har inlett samarbete i form av tröjförsäljning. En del av intäkterna från varje Stadi-tröja som säljs i Reddys webbutik går oavkortat till Stationens Barn för att stöda verksamheten.

Reddy är ett finskt företag som har utvecklat en service som möjliggör klimatvänlig och ansvarfull textilförsäljning utan materialsvinn.

– Det har varit kämpigt för många unga på sistone. Man ser dagligen exempel på detta i offentligheten. Som företag vill vi dra vårt strå till stacken för att så många unga som möjligt skulle kunna bli bemötta och få det stöd de behöver på vägen mot vuxenlivet, säger Reddys vd Aku Mutanen.

– Det arbete vi gör för att främja barns, ungas och deras familjers välmående möjliggörs endast tack vare folk och instanser som stöder oss. Vi är oerhört tacksamma till Reddy för samarbetet. Det glädjer mig att märka att det i Finland finns företag med samhällsansvar, som på riktigt vill hjälpa och erbjuda stöd, konstaterar Christian Wentzel, vd för Stationens Barn.

Tröjorna trycks i Finland och levereras ca en vecka efter beställning. Stadsdelströjorna kan beställas med finsk eller svensk text på adressen https://www.reddyshop.co/stadi-svenska/

Tilaa uutiskirjeemme