Kyseessä on kohdennettu kehittämistehtävä Walkers-toiminnan 30-vuotisjuhlavuodelle 2024.

Kehittämistyön keskiössä on Walkers Helsingin toiminnassa Walkers-nuorten eli asiakkaiden kanssa tehtävä työ sekä tämän työn eri merkitysten ja parhaiden käytäntöjen kirkastaminen yhteistyössä nuorten ja Aseman Lasten muun henkilökunnan kanssa. Toisena kehittämistyön keskeisenä ulottuvuutena on osallistua toiminnan vaikutusten osoittamiseen tarvittavien työkalujen sekä matalan kynnyksen toimintaan soveltuvien työtapojen edelleen kehittämiseen.

Palkattavana työntekijänä osallistut Walkers Helsingin tiimin toimintaan. Työhösi kuuluu myös kohtaava arkityöskentely nuorten, aikuisten vapaaehtoistyöntekijöidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tämä sisältää niin Walkers-kahvilan työvuoroja kuin työparina toimimista yksilötapaamisissa, ryhmissä ja yhteistyökumppanien kanssa toimiessa. Lisäksi osallistut valtakunnalliseen Walkers-toimintaan erikseen sopien.

Hakijana sinun tulee olla kokenut nuorisotyön osaaja, jolla on myös valmius tuottaa laadukasta tekstiä. Sinulta odotetaan myönteisen tunnistamisen työotteen käytännön tuntemusta ja kokemusta sen toteuttamisesta. Myönteisen tunnistamisen työotteen kehittämisessä teet suoraa yhteistyötä Tampereen yliopiston kanssa.

Odotamme sinulta myös:

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja vankkaa alan työkokemusta sekä ymmärrystä nuorisotyöstä ja nuorten hyvinvoinnin edistämisestä.
  • Osallistavien menetelmien/yhteisökehittämisen keinojen osaamista ja käyttöä.
  • Kokonaisuuksien hahmottamista sekä projekti- ja hankeosaamista.
  • Ihmisten edessä puhuminen ei pelota sinua, ja sinulla on kokemusta verkostotyöskentelystä sekä kouluttamisesta.
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kohtaamisen taitoa sekä kykyä innostaa ja tukea muita.
  • Erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Walkers-toimintaa toteutetaan myös kaksikielisillä alueilla.
  • Itsenäistä, tavoitteellista ja innovoivaa työotetta sekä kykyä tunnistaa mahdollisuuksia ympärilläsi. Olet tiimipelaaja, mutta osaat toimia myös itseohjautuvasti.
  • Hyviä organisointitaitoja, valmiutta tarttua uusiin haasteisiin sekä halua oppia uutta ja kehittää osaamistasi.
  • Positiivista, energistä ja rohkeaa asennetta ja aitoa paloa vaikuttaa nuorten hyvinvointiin. Et hätkähdä pienistä, siedät ajoittaista epävarmuutta ja nopeasti muuttuvia tilanteita.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kehittää niin Walkers-toimintaa kuin omaa osaamistasikin hyvämaineisen ja vahvan nuorisotyön brändin alla. Työsi sisältöä pystytään myös muokkaamaan omien vahvuuksiesi mukaisesti, saaden muu tiimi mukaan muutokseen. Viisihenkisen tiimisi lisäksi sinulla on tukenasi koko Aseman Lasten laaja osaaminen.

Täällä odottaa kivat työkaverit ja joustava työyhteisö. Meiltä ei toki puutu haasteita eikä vauhtia, mutta ei myöskään iloa, naurua, rehevää huumoria ja välittämistä.

Käytössämme ovat HSL:n työsuhdematkalippu, laajat työterveyspalvelut sekä lounas-, kulttuuri-, liikunta, hieronta- ja hammaslääkäriedut. Järjestömme tarjoaa myös mahdollisuuden puhelinetuun sekä henkilökohtaiseen kouluttautumiseen.

Työpaikkasi sijaitsee Helsingissä, osan työstä voi tehdä sovitusti myös etätyönä. Työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä sekä jonkin verran matkustamista Suomessa.

Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevältä vaadittava rikostaustaote. Aseman Lapset ry noudattaa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työaika on 37,5 tuntia/vko. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Tehtävä on määräaikaisena 1 vuoden mittainen ja sisältää kuuden kuukauden koeajan. Työ voi alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus perustuu rahoituspäätöksen reunaehtojen mukaiseen realistiseen palkkatoiveeseen.

 

Hakemus kannattaa lähettää pikimmiten, kuitenkin viimeistään 28.1.2024.

Lähetä hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen mauri.mujunen@asemanlapset.fi otsikolla ”Työhakemus, Walkers-kehittäjä”. Kutsumme sopivia hakijoita haastatteluun mahdollisimman pian jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Walkers toimintavastaava Mauri Mujunen, puh. 040 522 6747.

 

 

Aseman Lapset ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Vuonna 2024 Walkers-toimintamme täyttää 30 vuotta. Järjestön oman Walkers-toiminnan (Walkers Helsinki, -bussi, ja neljä Walkers-autoa) lisäksi Walkerseja toimii tällä hetkellä 15 paikkakunnalla Suomessa. Mukana on yli 70 nuorisoalan ammattilaista ja noin 350 vapaaehtoistyöntekijää. Vuoden 2023 aikana kohtaamisia nuorten kanssa on ollut yhteensä noin 70 000.

Lue lisää toiminnastamme: www.asemanlapset.fi ja www.walkers.fi

Tilaa uutiskirjeemme