Walkers-toimijoilla on yhteinen unelma nuoret mukaan ottavasta yhteiskunnasta, jossa nuoret huomioidaan arvokkaina yhteiskunnan jäseninä. Walkers tarjoaa palveluitaan myös heikommassa asemassa oleville nuorille ja toimii heidän puolestapuhujanaan. Nuoren sosiaalinen status, syrjäytymiseen johtanut syy, näkyvä tai näkymätön oireilu eivät saa vaikuttaa nuoren kohtaamiseen ja kohteluun. Kohdennamme toimintaamme sinne, missä nuoret ovat.

Walkers-koordinaattorin tehtävä tarjoaa merkittävän näköalapaikan Suomessa tehtävään nuorisotyöhön ja nuorten elämään. Tehtävässä pääset yhdessä tiimin sekä laajan verkostomme kanssa kehittämään ammattilaisten ja vapaaehtoisten yhteistoimintaa ja osaamista sekä tuottamaan tukea ja palveluita Walkers-sopimuskumppaneillemme. Tehtävässä tehdään laajaa yhteistyötä eri hallinnonalojen kanssa (muut järjestöt ja yhdistykset, kunnat, seurakunnat, viranomaiset, yritykset, säätiöt ym.).

 

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa:

·  Vapaaehtoistoiminnan kehittäminen.

·  Vapaaehtoistyöntekijöiden ja nuorten parissa työskentelevien ammattilaisten kouluttaminen, tukeminen ja konsultointi.

· Toimijoiden päihde- ja mielenterveysosaamisen vahvistaminen.

· Sidosryhmä- ja verkostoyhteistyö sekä toiminnan esittely eri tilaisuuksissa.

· Operatiivisen toiminnan koordinointi, arviointi ja kehittäminen yhteistyössä järjestön muiden työntekijöiden kanssa.

· Toiminnan tuloksellisuuden seuranta ja raportointi.

· Uusien projektien ja hankkeiden suunnittelu.

· Toiminnasta viestiminen eri verkostoissa ja sosiaalisessa mediassa.

 

Odotamme sinulta:

· Soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja/tai vankkaa alan työkokemusta sekä ymmärrystä nuorisotyöstä ja nuorten hyvinvoinnin edistämisestä.

· Kokonaisuuksien hahmottamista sekä projekti- ja hankeosaamista.

· Ihmisten edessä puhuminen ei pelota sinua, ja sinulla on kokemusta verkostotyöskentelystä sekä kouluttamisesta.

· Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kohtaamisen taitoa sekä kykyä innostaa ja tukea muita.

· Erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Walkers-toimintaa toteutetaan myös kaksikielisillä alueilla.

· Itsenäistä, tavoitteellista ja innovoivaa työotetta sekä kykyä tunnistaa mahdollisuuksia ympärilläsi. Olet tiimipelaaja, mutta osaat toimia myös itseohjautuvasti.

· Hyviä organisointitaitoja, valmiutta tarttua uusiin haasteisiin sekä halua oppia uutta ja kehittää osaamistasi.

· Positiivista, energistä ja rohkeaa asennetta ja aitoa paloa vaikuttaa nuorten hyvinvointiin. Et hätkähdä pienistä, siedät ajoittaista epävarmuutta ja nopeasti muuttuvia tilanteita.

Lisäksi eduksi katsotaan mm. päihde- ja mielenterveystyöosaaminen sekä kokemus jalkautuvasta ja liikkuvasta nuorisotyöstä.

 

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kehittää niin Walkers-toimintaa kuin omaa osaamistasikin hyvämaineisen ja vahvan nuorisotyön brändin alla. Työsi sisältöä pystytään myös muokkaamaan omien vahvuuksiesi mukaisesti, saaden muu tiimi mukaan muutokseen. Nelihenkisen tiimisi lisäksi sinulla on tukenasi koko Aseman Lasten laaja osaaminen.

Täällä odottaa kivat työkaverit ja joustava työyhteisö. Meiltä ei toki puutu haasteita eikä vauhtia, mutta ei myöskään iloa, naurua, rehevää huumoria ja välittämistä.

Käytössämme ovat HSL:n työsuhdematkalippu, laajat työterveyspalvelut sekä lounas-, kulttuuri-, liikunta, hieronta- ja hammaslääkäriedut. Järjestömme tarjoaa myös mahdollisuuden puhelinetuun sekä henkilökohtaiseen kouluttautumiseen. Työpaikkasi sijaitsee Helsingissä, osan työstä voi tehdä sovitusti myös etätyönä. Työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustamista Suomessa.

Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevältä vaadittava rikostaustaote. Aseman Lapset ry noudattaa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työaika on 37,5 tuntia/vko. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Tehtävä on määräaikainen 31.12.2025 asti ja sisältää kuuden kuukauden koeajan. Työ voi alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus perustuu rahoituspäätöksen reunaehtojen mukaiseen realistiseen palkkatoiveeseen.

Hakemus kannattaa lähettää pikimmiten, kuitenkin viimeistään 15.2.2024.

Lähetä hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen minna.lahtela@asemanlapset.fi otsikolla ”Työhakemus, Walkers-koordinaattori”. Kutsumme sopivia hakijoita haastatteluun mahdollisimman pian jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aseman Lapset ry:n valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava Minna Lahtela, puh. 040 777 8683.

 

 

Aseman Lapset ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Vuonna 2024 Walkers-toimintamme täyttää 30 vuotta. Järjestön oman Walkers-toiminnan (Walkers Helsinki, -bussi, ja neljä Walkers-autoa) lisäksi Walkerseja toimii tällä hetkellä 15 paikkakunnalla Suomessa. Mukana on yli 70 nuorisoalan ammattilaista ja noin 350 vapaaehtoistyöntekijää. Vuoden 2023 aikana kohtaamisia nuorten kanssa on ollut yhteensä noin 70 000.

Lue lisää toiminnastamme: www.asemanlapset.fi ja www.walkers.fi

Tilaa uutiskirjeemme