Aseman Lapset ry etsii viestintäpäällikköä nykyisen toimenhaltijan siirtyessä uusiin haasteisiin.

Viestintäpäällikkönä vastaat järjestön viestinnän johtamisesta ja kehittämisestä mutta paljon myös varsinaisesta toteuttamisesta. Olet osa hallinto- ja viestintätiimiä, jonka sisällä toimit kolmen viestinnän asiantuntijan esihenkilönä. Lisäksi pääset vaikuttamaan asioihin osana järjestön johtoryhmää, tekemään varainhankintaa ja työstäsi raportoit Aseman Lapset ry:n toiminnanjohtajalle.

Aseman Lasten työntekijöiltä edellytetään substanssiosaamisensa lisäksi eri-ikäisten nuorten kohtaamisen ja nuorten parissa tehtävän työn merkityksen ymmärtämistä toiminnan peruskivenä. Tehtävässä tehdään yhteistyötä eri hallinnonalojen kanssa (muut järjestöt, kaupungit/kunnat, viranomaiset, ministeriöt, säätiöt ym.).

Aseman Lapset viestii somessa Facebookissa, X.ssä, Instagramissa ja LinkedInissä sekä uutiskirjeillä ja nettisivuillaan asemanlapset.fi ja walkers.fi. Suuri osa ulkoista viestintää on moninaisista toimintamuodoistamme viestimistä ja perustehtävämme, hyvän nuorisotyön mahdollistamista viestinnän keinoin.

Järjestämme jonkin verran erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia joiden vetovastuussa tulet toimimaan. Teemme asioita aina yhdessä, joten yksin et jää. Kokemusta, näkemystä ja ideoita tapahtumajärjestämisestä kuitenkin arvostamme.

 

Mitä muuta odotamme sinulta?

 • Vankkaa koulutuksen kautta hankittua ja työelämässä todennettua osaamista viestinnän moninaisessa tehtäväkentässä ja esihenkilötyöskentelyssä sekä hyviä nykyaikaisia ICT-taitoja. Taitto-osaaminen on sinulle eduksi.
 • Erilaisten ihmisten kohtaamisen taitoa ja hyvää ymmärrystä kohderyhmään kuuluvien nuorten parissa työskentelystä.
 • Jämäkkää otetta asioiden ja ihmisten johtamisessa. Johdettavanasi on kolmen hengen tiimi.
 • Erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Järjestöllä on muun muassa ruotsinkielistä toimintaa, kv-yhteistyössä ja osassa verkostoista toimimme englanniksi.
 • Hallitset oman työn suunnittelun ja johtamisen sekä itsenäisen työotteen. Osaat ensin auttaa ja sen jälkeen edellyttää tätä myös muilta.
 • Ymmärrystä hanke- tai projektityyppisestä työstä.
 • Osaat toimia luontevasti erilaisissa verkostoissa ja ympäristöissä eikä ihmisten edessä puhuminen pelota sinua.
 • Olet valmis tarttumaan uusiin haasteisiin, et hätkähdä pienistä, siedät ajoittaista epävarmuutta ja nopeasti muuttuvia tilanteita.
 • Oikeanlaista positiivista asennetta,  jossa asioihin tartutaan.

Ymmärryksen ja osaamisen varainhankinnasta katsomme eduksi. Työssäsi auttaa yleisen järjestötyön ja sen rahoituslogiikan ymmärtäminen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen toimintaympäristön ja hyvät mahdollisuudet kehittää niin koko järjestöä kuin omaa osaamistasikin hyvämaineisen ja vahvan nuorisotyön brändin alla. Pääset vaikuttamaan oman työsi sisältöön ja muokkaamaan sitä omien vahvuuksiesi mukaisesti saaden muun tiimin mukaan muutokseen. Työssäsi sinulla on tukena oman tiimin lisäksi muun järjestön osaaminen. Pääset suoraan työn äärelle tekemään ja toteuttamaan mutta aikaa perinpohjaiselle perehtymiselle on myös varattu riittävästi. Käytössämme ovat HSL:n työsuhdematkalippu, laajat työterveyspalvelut sekä lounas-, hieronta-, hammaslääkäri-, kulttuuri- ja liikuntaetuudet. Mahdollisuus myös puhelinetuun sekä henkilökohtaiseen kouluttautumiseen.

Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevältä vaadittava rikostaustaote. Aseman Lapset ry noudattaa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian.

Työpaikkasi sijaitsee Aseman Lasten toimistolla Annankadulla Helsingin Kampissa. Järjestössä on mahdollisuus tehdä osittain myös etätöitä työtilanteet ja paikallaolovaatimukset huomioiden. Tähän pääset vaikuttamaan muun muassa oman työsi suunnittelulla.

 

Palkkaus perustuu rahoituspäätöksen reunaehtojen mukaiseen realistiseen palkkatoiveeseen.

Hakemus kannattaa lähettää pikimmiten, kuitenkin viimeistään 31.12.2023. Lähetä se osoitteeseen hakemukset@asemanlapset.fi otsikolla ”Työhakemus, viestintäpäällikkö”. Kutsumme sopivia hakijoita haastatteluihin mahdollisimman pian jo ennen hakuajan päättymistä ja varaamme oikeuden keskeyttää haku ennen määräajan päättymistä mikäli sopiva henkilö löytyy.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aseman Lapset ry:n

 • Toiminnanjohtaja Christian Wentzel, 040 900 4889
 • Henkilöstö- ja hallintopäällikkö Kalle Sola, 040 573 8114
 • Sähköpostilla etunimi.sukunimi@asemanlapset.fi

Aseman Lapset ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Lue lisää järjestön toiminnasta: https://asemanlapset.fi/toimintamuotomme/

 

 

Tilaa uutiskirjeemme